Можда ће вас изненадити

Ово је најпопуларније мјесто у кући за вођење љубави

  • Извор: Агенције
  • 10.06.2024. 22:50

Кључ за одржавање вашег сексуалног живота на нивоу значи испробавање нових потеза у кревету, различите технике предигре или непознате локације.

Нешто ново ће загарантовано оставити вас и вашег партнера да жудите једно за другим, а према новом истраживању, многи су учесници одушевљени новим триком.

Истраживање које је провео "Skyn Comndoms" показало је да 78 посто људи од 18 до 34 године зачињавају ствари вођењем љубави у дневном боравку.

Остала мјеста за секс укључивала су туш, затим ауто, вањски простор и плажа. Претпоставка је да је плажа посљедња јер пијесак на погрешним мјестима није тако забаван, а такође је и прилично прљав.

Међутим, не мора то бити искључиво дневни боравак што се тиче куће. Стручњак за менопаузу и либидо, докторка Схахзади Харпер, тврди да је кухиња најбоље мјесто у кући за вођење љубави. Иако би можда, на прву лопту, сви одустали од овог приједлога, јер се по питању хигијене не чини као идеалан избор, докторка Харпер тврди да секс у кухињи има једну велику предност за разлику од оног на кревету – много је бољи за сагоријевање калорија!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: