Obavezno pročitajte

Pet savjeta za duži seks

  • Izvor: Agencije
  • 16.06.2022.08:49

Da li i dalje mislite da je dugotrajni seks fantastičan? Onda obavezno i veoma pažljivo pročitajte sljedeće trikove.

Pauzirajte svoj intimni život

Ne dugo - tri ili četiri dana. Ako obično vodite ljubav upravo sa takvom frekvencijom, nedjelju i po dana, za to vrijeme vašem tijelu će nedostajati muškarac i seks, a intimnost ćete doživjeti na potpuno nov način. Istovremeno, tokom "obnovljene" intimnosti, pokušajte da ne izbacite nagomilanu energiju za 10 minuta, već je vratite u roku od nekoliko sati. Za muškarca, ovaj metod će takođe pomoći da intimnost bude još prijatnija.

Iskoristite vrijeme predigre na najbolji način

Ako predigra obično traje 10-15 minuta, razgovarajte sa muškarcem i pokušajte da povećate vrijeme na pola sata. Pritom posebnu pažnju posvetite ljubljenju, dodirivanju, erotskoj, iako kratkotrajnoj masaži i, naravno, oralnom seksu. Ne žurite nigdje, nemojte težiti ni jednom cilju. Samo uživajte jedni u drugima i u procesu. Što duže izdržite bez prodiranja, to će biti poželjnije i prijatnije. Što će, naravno, uticati na trajanje seksa, prenosi zenskimagazin.rs.

Masturbirajte prije seksa

Izgleda nelogično, zar ne? Ali, prvo, to će pomoći da se oslobodite nakupljenog uzbuđenja i biće vam prijatnije da počnete iznova. Drugo, drugi orgazam će se definitivno pokazati dužim i jačim od prvog. Bolje je masturbirati nekoliko sati prije intimnosti. Ili čak masturbirajte svaki put kada osetite nalet snage i energije.

Vijača

Iako ste od djetinjstva upoznati sa ovom sportskom opremom, teško da ste mogli da pretpostavite da ona pomaže ne samo da ostanete u formi, već i da duže vodite ljubav. Skakanje povećava izdržljivost i poboljšava disanje, što je svakako važno tokom seksa.

Koristite produžene agense

Lubrikanti za hlađenje ili kondomi su spas za parove koji uspiju da prekinu seks prije nego što se stvari previše zagreju. Koristite ih da produžite intimnost i orgazam. Istina, ne vole svi osjećaj hlađenja genitalija. Zbog toga ne preporučujemo da stalno i isključivo na ovaj metod.


(Prva)

Tagovi: