Lana Majkls

Počela da doji dečka: Osjećam se ženstvenije i grudi su mi narasle

  • Izvor: Kurir
  • 18.11.2022.20:17

Lana Majkls živi u Španiji, ima dvoje djece koju je dojila, i željela je da opet osjeti "ženstvenu energiju" dojenja.

Onda je upoznala novog partnera Šona koji joj je ostvario tu fantaziju - ona doji svog dečka.

"Željela sam da ponovo dojim, da bih se osjetila ženstvenije i poželjnije. Palo mi je na pamet da bi Šon mogao da pomogne. Probali smo i bilo je potpuno prirodno i normalno, a ostvarili smo još dublju vezu", rekla je ona u jutarnjem programu britanske televizije.

Njih dvoje su se upoznali preko jedne aplikacije za upoznavanje na kojoj su klijenti vegani, i Lana je ubrzo otputovala u Španiju da se upoznaju.

"Htjela sam da mi se vrati mlijeko, pa sam uzimala biljne suplemente za laktaciju. Uvjek sam se osjećala divno dok sam dojila i Šon mi je mnogo pomogao. Otvorenog smo uma, a to je samo dodatno učvrstilo našu vezu", rekla je ona.

Mleko je krenulo par dana nakon uzimanja suplemenata, a Šon je sisao da bi podstakao lučenje. Kaže da mlijeko popije odmah, i da nisu "eksperimentisali" dodajući ga u kafu ili hranu.

Na opasku voditeljke da je u pitanju seksualizacija čina dojenja, ona je rekla da se ne slaže.

"Znam da me kritikuju mnogi, jer misle da je u pitanju seksualni čin, ali ženske dojke uvijek su bile posmatrane iz tog ugla. Zato ih i pokrivamo najveći dio vremena, i drago mi je što je dojenje u javnosti sada prihvaćenije nego kada su moja djeca bila mala", rekla je ona.

"Mnogi ljudi bi voljeli da su o tvoreni kao Šon i ja, i nadam se da će naš intervju pomoći da se progovori o ovoj temi. Nisam željela više djece, ali nisam željela da se odreknem dojenja", rekla je ona.

Lana je rekla i da su joj grudi porasle otkad opet doji, i da je sa "A" korpe brushaltera prešla na "D" korpu.


Tagovi: