ATV

Три знака

Сигнали који говоре да се некоме допадате

  • Извор: Б92
  • 14.11.2023. 04:07

Вјероватно сте пуно пута изашли с неким или га једноставно срећете у пролазу и осмјехујете му се, али мучи вас питање да ли му се допадате или сте само умислили. Стручњаци кажу да то може да се утврди на једноставан начин, тако што ћемо пратити говор тијела.

Ова три сигнала тијело показује када се некоме допадате, па - само напријед.

1. Стално вас додирује

Први начин да сазнате да ли сте неком привлачни је да увијек обратите пажњу на то да ли вас особа додирује, чак и само кратко. Ако то уради, ово је јасан знак хемије. Ако вас дотакну на било који начин, чак и ако само на тренутак додирну ваше раме, то је прилично сигуран знак да су заинтересовани за вас. Обично када вас додирују заправо подсвјесно, а понекад и свјесно, тестирају какав је осјећај бити физички повезан са вама.

2. Зјенице се шире

Вјероватно сте често чули реченицу да су очи огледало душе. Много тога можете да сазнате тако што ћете особу гледати у очи. Ако се некоме рашире зјенице док разговара са вама, онда му се дефинитивно допадате. Према кинеском читању експресије лица, очи су повезане са срцем, што значи да су проширене зјенице резултат привлачења који је исказан на физиолошки начин.

3. Помјера ствари са стола у вашем правцу

Стручњаци кажу да можете одредити нечији ниво привлачности тако што ћете пазити на то гдје ставља своје ствари на сто. Да бисте открили да ли се допадате особи, пажљиво пратите да ли помијера телефон или пиће на столу. Примијетићете да ће парови или људи који се тек упознају, подсвјесно и полако током времена, приближавати своја пића.

Осим ових знакова, људи могу изразити своје интересовање и на другачије невербалне начине. На примјер, неко може бити посебно изражајан док прича или подиже обрве. Када доживимо огромну количину задовољства или радости око нечега, увијек видимо да се то одражава кроз наше тијело.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм