Meta kritika

Udala se za vršnjaka svog sina - klinac ne smije da izađe od sramote

 • Извор: Курир
 • 18.05.2023. 22:44

Razlika u godinama između emotivnih partnera uvijek je bila ne meti kritika. Međutim, danas je velika razlika u godinama postala sve prihvatljivija, posebno kada je muškarac stariji od djevojke.

Međutim, ljubvna priča Tanje i Džozua naišla je na brojne kritike, budući da je Tanja od njega starija 18 godina. Da stvar bude još zamršenija, Džozu se družio sa Tanjinim sinom, a tako su se i upoznali. Spojili su se prije tri godine kada je ona imala 39, a on 21 godinu

Par se vjenčao prošlog ljeta uprkos tome što su im drugi prijetili da će tužiti i pozvati socijalnu službu zbog njihove veze. Zaljubljeni golupčići redovno na društvenim mrežama dijele snimke na kojima zajedno flertuju, maze se i plešu.

- Džozu je odrasla osoba koja ima pravo pristanka i bio je takav kad smo se prvi put sreli - poručila je kritičarima.

@josueandtanya Sound was removed 😕 thanks for the love and support on our first video. No one understands what it’s like until you go through it. Its taught us a lot about life, and it only made us stronger! We look at life and people in a completely different way. Those who you think would be there won’t be, and those who you wouldn’t think will be. Homeless people are not a menace, they are not a nuisance, they are not disgusting, they are people that the world forgot about. Please open your heart and listen you never know what someone has been through and you never know what brought them to the place they are today. This is our story, we made it but it can happen to any of us it can happen to us again. I’m humble. Stay humble. #homelessness #survivor #carliving #couples ♬ ZEE - ZEE

Drugi su tvrdili da 24-godišnji Džozu iskorišćava Tanju za "krov nad glavom", da bi njen najstariji sin mogao da umre od srama, kao i da mu je ona "sugar mama" odnosno sponzorka.

- Njihovo mišljenje ne utiče na nas. Bićemo zajedno htjeli oni to ili ne - kaže Tanja. Priznala je da je neobična veza između njih dvoje možda učinila da se njena djeca u početku osećaju "drugačije", ali je rekla da se sada ponovno povezuju sa Džozuom, piše "The Sun"

@josueandtanya We love, we laugh, we cry but we don’t give up. 🙏❤️ #viral #agegap #agegapcouple #agegaprelationship #love #josueandtanya ♬ Best day of my life Brent Morgan - Jas & Arlo🦕

Ona je objasnila da njen dragi njenim sinovima bio više veliki brat nego bilo šta drugo. Džozu sanja o tome da bude uspješan muzičar kako bi njihovoj porodici mogao da omogući zdrav i bogat život.

- Volim da budem očuh. U početku je bilo neprijatno, ali sada je lako. Oni su zauvijek moji - rekao je on.

Par živi zajedno u Ohaju, u SAD sa Tanjino četvoro djece i zarađuju putem njegovog posla u fabrici, dostavljajući hranu i stvarajući sadržaj na društvenim mrežama.

@josueandtanya This trend is so addicting 😂 #CapCut #agegap #lovestory ♬ Forever Young - Alphaville

Tanja je navikla da mnogi misle da je Džozu njen sin, ali je pratiocima rekla da su samo ljubomorni na to koliko je ona ustvari zaljubljena.

Štaviše, mama je takođe navikla da mlađe devojke pokazuju interes za njenog muškarca - toliko da on to koristi u svoju korist. Tanja redovno šalje Džozua po kafu, da koketira sa konobaricama kako bi dobio besplatno piće.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија

  ''''Серија

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.