Jedna sitnica

Žene otkrivaju šta ih potpuno izluđuje

 • Izvor: B92
 • 29.03.2023. 16:01

Žene nisu isključivo vizuelni tipovi poput muškaraca, i češće ih uzbuđuju određeni postupci, dodiri i riječi, a i same daju savjete iz prve ruke:

"Poljubac u vrat je nešto što mi odmah budi želju za seksom, u sekundi", rekla je jedna.

"Ne postoji žena koja ne voli spontanost, ali sa dozom razigranosti. Volim kada mi daje do znanja da me želi na mjestima na kojima ne bi trebalo – kao kad mi dodiruje nogu ispod stola u prostoriji punoj ljudi, hvata me za guzu dok stojimo u liftu".

"Volim kada me uhvati za ramena i počne da me masira dok stojimo u redu, peremo sudove… To mi daje do znanja da mu je stalo do mene, da želi da me zadovolji fizički. To je uvijek uzbudljivo", kaže još jedna.

"Iako smo zajedno godinama, i dalje se uzbuđujem kada me pogleda i osjećam se kao da me gleda u sobi punoj ljudi".

"Možda zvuči otrcano, ali komplimenti čine čuda. Kad mi šapne na uvo kako sam lijepa, koliko sam pametna ili koliko me želi – gotova sam".

"Volim kada je ponosan na mene ili me brani pred drugima. Tada ga vidim kao pravog muškarca koji brine o svojoj partnerki".

"Volim kada koristi svoje ruke i čini to uvodom u seks kakav nisam očekivala. Na primjer, gledamo TV i on počne da mi masira stopala. Nastavi da me miluje po kosi, vratu, a zatim pređe na leđa, grudi, zadnjicu", rekla je još jedna.

"Ako prođem pored njega bez odjeće, šta god da radim, on će obratiti pažnju. Može da ubaci u komentar 'dobro dupe' ili samo da gleda – nekad mu kažem da je budala, nekad se smijem, a nekad mi je samo drago. Ta njegova zaigranost i spontanost čini čuda".

"Iznenadno buđenje milovanjem i poljupcima je najbolji način da se probudi želja. Dok me nježno dodiruje, želja za seksom raste i jutro je već bolje".

Tagovi:
 • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.