ATV

Корисно за мушкарце

Жене желе да их чују: Ове реченице су моћан афродизијак у кревету

  • Извор: Агенције
  • 15.11.2023. 13:27

И ријечи могу бити моћан афродизијак у кревету.

Свако има своје жеље када је у питању вођење љубави, али ових пет реченица без сумње ће одобрити већина жена.

1. Реци ми што желиш

Мит о томе како би мушкарци требали читати наше мисли када је у питању вођење љубави одавно смо заборавили. Ако нешто желимо, онда то и требамо рећи, а још је љепше када мушкарац сам покаже интерес за задовољство своје партнерице и жели јој угодити.

2. Да, имам кондом

Самосвјесне жене саме ће се побринути за контрацепцију, али увијек воле знати да и њихов партнер води рачуна о томе те да је свјестан важност одговорног сексуалног понашања.

3. Свиђа ли ти се то што радим

Стидљиве жене можда неће одмах партнеру дати до знања шта им највише одговара. Због тога је ово једноставно питање учинковит начин да мушкарац сазна осјећа ли се жена добро или не.

4. Обожавам твоје…

Сви се понекад осјећамо мало несигурно током вођења љубави па је увијек лијепо чути што то партнер највише воли на нама и чега се не може заситити. Такав искрени комплимент у интимним тренуцима женама подиже осјећај самопоуздања.

5. Фантастична си

Мушкарци обожавају када жене похвале њихове сексуалне вјештине, али зашто они не би похвалили наше? Квалитетан секс је двосмјеран процес којем такође мора владати једнакост.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм