Pročitajte njegova osjećanja

Znaci koji otkrivaju da je vaš partner ludo zaljubljen u vas

 • Извор: ZenskiMagazin.rs
 • 24.05.2023. 13:35

Ljubav je nevjerovatan i divan osjećaj. Zaljubiti se u nekoga je najuzbudljiviji doživljaj za svaku osobu na ovoj planeti, ali istovremeno može biti i najstrašniji.

Tu uvijek postoji strah od odbijanja. Dovoljno je teško što znate da vi volite vašeg partnera, a ne znate kako se on osjeća... Ipak ih je sa te strane malo teže "pročitati", jer ne pokazuju otvoreno emocije, koliko i mi.

Ako vam je potrebna pomoć u čitanju njegovih emocija ili ako niste sigurni da li i on vas voli, pogledajte sljedeće činjenice koje će vam sigurno dati odgovor na sva vaša pitanja.

Konstantno vas gleda u oči

Kada muškarac nije zainteresovan, njihov pogled zna da luta bilo gdje, samo ne u tu osobu. Pratite njegov pogled, pa ako uvidite da je njegov pogled stalno uperen u vas i da ga ne sklanja sa vaših očiju, znajte da se zaljubljuje.

Oprašta vam uvijek

Ako vaš partner ne može da bude ljut na vas, pa ni par minuta, znači da je u pitanju velika ljubav, Ljudi koji generalno vole i brinu se jedno za drugo ne mogu biti dugo ljuti na voljenu osobu. Ako napravi prvi korak i izvini vam se, čak i kada nije kriv, znajte da se zaista brine za vas.

Uvijek je srećan kad vas vidi

Možda je imao najgori dan ikada, ali kada vas vidi, njegovo raspoloženje se automatski razvedrava. To je dokaz da ste vi njegova svjetlost života.

Stalno govori "mi"

U najobičnijim razgovorima, bilo da priča sa vama ili nekim drugim, ako čujete da povremeno ubaci "mi" umjesto "ja", znači da ste u ozbiljnoj vezi. On očigledno više voli da bude sa vama i da budete uvijek uz njega, nego da bude sam.

Prema vama je uvijek iskren

Dozvoljava vam da vidite sve njegove strane ličnosti i ne plaši se da bude "on" kada je sa vama. Od glupiranja do ozbiljnog čovjeka - upoznati ste sa svakom ličnošću vašeg partnera.

Uživa da radi stvari koje vi volite

Bilo da je to izlazak u tržni centar ili dan proveden u spa centru, ako vaš čovjek voli da bude sa vama i pravi vam društvo tokom vaših omiljenih aktivnosti, sigurno vas mnogo voli.

Voli da "uči" o vama

Ako vaš razgovor počne da zalazi duboko u vaš život, a vaš dečko pokaže veliko interesovanje za dalju priču, a ne samo za površinu, sigurno je zaljubljen i želi da sazna što više o vama.

Želi da vas zaštiti

Ako se brine za vas kada niste zajedno, nemojte se uzrujavati. To samo znači da se brine za vaša osjećanja. Želi da vas zaštiti i da bude siguran da ste na sigurnom jer vas voli.

Samo nemojte zamijeniti ljubomoru sa zaštitom. Muškarac koji će se potući sa svakim muškarcem koji vam se obrati nije dobar, ali onaj koji će vas braniti pred drugim ai učiniti sve da pokaže da ste njegova djevojka - taj je za "čuvanje".

Iznenađuje vas i bez povoda

Nisu samo veliki gestovi bitni, ponekad je sve i u malim stvarima i znacima pažnje. Ako vaš partner voli da vas iznenadi s vremena na vrijeme bez nekog povoda, vjerovatno je zaljubljen.

Voli kada se smijete

Veze ne bi trebalo da budu dosadne i "ukočene". Ako pored vas imate muškarca koji zna da vas nasmije, dobili ste premiju!

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)