Све је добро завршило

Беба увијек плакала у близини сестре, а онда је откривена болна истина

  • Извор: zena.blic
  • 07.07.2024. 11:00

Беба по имену Тајлер плакала је сваки пут када је у близини своје старије сестре Меган.Кад год би покушала да му се приближи, он би се заценио од плакања. Иако је имао само два мјесеца и сву пажњу и љубав који су једној беби потребни, није могао да поднесе присуство своје сестре.

И све се чини да је осјетио да са њом нешто није у реду. И није било ништа натприродно, али било је веома опасно.

На друштвеној мрежи ТикТок посљедњих дана веома је вирална прича о двомјесечној беби Тајлеру која би неутјешно плакала сваки пут кад је старија сестра Меган узме у наручје. Када она не би била у близини, Тајлер је био потпуно другачији.

Био је, једноставно, као и свака друга беба – весела, понекад плачљива, али мила и слатка. Вољена од свих чланова породице. Али, као да он није волио своју сестру. Родитељи су сумњали да са Тејлором нешто није у реду, одвели су га чак и код љекара, урадили прегледе, али – ништа. Он би био миран све док му се не приближи Меган.

Огласила се Анђела Игњатовић Бресквица након прозивки

Огласила се Анђела Игњатовић Бресквица након прозивки

Једног дана, како се наводи у видеу, родитељи су затекли призор који ниједан родитељ не жели ни најгорем непријатељу, а онда у болници чули још страшније вијести.

Меган је лежала на поду своје собе.

Родитељи, пренеражени призором и преплављени највећим страховима, одмах су позвали хитну помоћ, а након силних испитивања испоставило се да Меган има тумор на мозгу.

Тада су сви посумњали да је Тајлер, заправо, осјећао да са његовом старијом сестром нешто није како треба, да је животно угрожена и да је потребна хитна реакција. Његов плач су сви схватили као покушај упозорења и позив у помоћ.

Ђоковићев син Стефан реакцијом на мечу одушевио свијет

Ђоковићев син Стефан реакцијом на мечу одушевио свијет

На крају видеа наводи се да је Меган успјешно одстрањен тумор, да је данас жива, а њен малени брат Тајлер проглашен је правим херојем који је својој старијој сестри спасио живот, преноси "Жена Блиц".

@nightmaretales_ Replying to @Jackie Grubbs563 ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: