Nesvakidašnja situacija

Filmska priča: Sestre se dva puta porodile istog dana

 • Извор: Курир
 • 26.02.2023. 16:49

Nestvarnu priču iz Barajeva, nadomak Beograda priča Natalija Pajčin, čija se snaha Tijana Pajčin (30) juče porodila.

“Naša Tijana je juče oko pola četiri ujutru dobila kontrakcije, a u 7.20 se porodila u GAK ‘Višegradska’. Termin joj je bio svakako krajem februara. A potom je njena samo godinu starija rođena sestra Jovana Čolaković (31) u pola devet dobila kontrakcije i u 12.10 se porodila, takođe u ‘Višegradskoj’. Jovani je termin bio 22. februara, ali je malo prenijela. Obje su rodile sina. Naš unuk se zove Luka, a Jovanin sin je Vukadin”, kaže za Kurir Natalija Pajčin.

Ali, to nije sve. Na Blagu Mariju 4. avgusta 2021. Tijana i Jovana su na svijet donijele Lanu, odnosno Juliju.

“I ovo od subote je bilo za Ginisa, a sa porođajima od prije godinu i po tek su za Ginisa! I Tijani i Jovani je termin te 2021. bio u nekih sedam dana razlike. I tog 4. avgusta Jovana je prva otišla u porodilište oko pola šest ujutru. Ali odmah za njom, u osam je otišla i Tijana! Naravno, obje su bile u ‘Višegradskoj’. Najprije je Jovana na svijet donijela Juliju, a potom i Tijana Lanu”, priča Natalija i dodaje:

“Da su bliznakinje pa da čovjek kaže ima neka sila. Al nisu. Ovo je nevjerovatno!”

Ima samo jedna razlika - Jovana je, kako kaže Natalija, nekih devet godina u braku, pa ima i stariju kćerku, troje djece ukupno.

“A naša Tijana se udala tek 2021. godine, pa su se ‘samo’ dva puta porodile istog dana. Ko zna, da se Tijana udala ranije možda bi i po troje djece rodile u isti dan”, smije se srećna baka, koja je juče s porodicom, rodbinom i prijateljima proslavila rođenje unuka.

Svi Pajčini rod

Natalija navodi i da su svi Pajčini porijeklom iz jednog sela - Gubin ispod Dinare i Troglava.

“Tako je tragično stradala pjevačica Ksenija Pajčin bila sestra od strica mog supruga, a Baja Mali Knindža, kome je kršteno ime Mirko Pajčin, mu je brat od strica. I pokojini pjevač Lazo Pajčin je, takođe, mom suprugu brat od strica”, kaže Natalija.

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.