Nesvakidašnja situacija

Filmska priča: Sestre se dva puta porodile istog dana

 • Izvor: Kurir
 • 26.02.2023.16:49

Nestvarnu priču iz Barajeva, nadomak Beograda priča Natalija Pajčin, čija se snaha Tijana Pajčin (30) juče porodila.

“Naša Tijana je juče oko pola četiri ujutru dobila kontrakcije, a u 7.20 se porodila u GAK ‘Višegradska’. Termin joj je bio svakako krajem februara. A potom je njena samo godinu starija rođena sestra Jovana Čolaković (31) u pola devet dobila kontrakcije i u 12.10 se porodila, takođe u ‘Višegradskoj’. Jovani je termin bio 22. februara, ali je malo prenijela. Obje su rodile sina. Naš unuk se zove Luka, a Jovanin sin je Vukadin”, kaže za Kurir Natalija Pajčin.

Ali, to nije sve. Na Blagu Mariju 4. avgusta 2021. Tijana i Jovana su na svijet donijele Lanu, odnosno Juliju.

“I ovo od subote je bilo za Ginisa, a sa porođajima od prije godinu i po tek su za Ginisa! I Tijani i Jovani je termin te 2021. bio u nekih sedam dana razlike. I tog 4. avgusta Jovana je prva otišla u porodilište oko pola šest ujutru. Ali odmah za njom, u osam je otišla i Tijana! Naravno, obje su bile u ‘Višegradskoj’. Najprije je Jovana na svijet donijela Juliju, a potom i Tijana Lanu”, priča Natalija i dodaje:

“Da su bliznakinje pa da čovjek kaže ima neka sila. Al nisu. Ovo je nevjerovatno!”

Ima samo jedna razlika - Jovana je, kako kaže Natalija, nekih devet godina u braku, pa ima i stariju kćerku, troje djece ukupno.

“A naša Tijana se udala tek 2021. godine, pa su se ‘samo’ dva puta porodile istog dana. Ko zna, da se Tijana udala ranije možda bi i po troje djece rodile u isti dan”, smije se srećna baka, koja je juče s porodicom, rodbinom i prijateljima proslavila rođenje unuka.

Svi Pajčini rod

Natalija navodi i da su svi Pajčini porijeklom iz jednog sela - Gubin ispod Dinare i Troglava.

“Tako je tragično stradala pjevačica Ksenija Pajčin bila sestra od strica mog supruga, a Baja Mali Knindža, kome je kršteno ime Mirko Pajčin, mu je brat od strica. I pokojini pjevač Lazo Pajčin je, takođe, mom suprugu brat od strica”, kaže Natalija.

Tagovi:
 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.