ATV

Редит

Пронашао шокантне садржаје на компјутеру мртвог пунца: Шта да радим

 • Извор: Слободна Далмација
 • 19.11.2023. 19:25

Човјек чији је пунац недавно преминуо имао је задатак да приступити персоналном компјутеру старца како би пронашао слике и биљешке које су му можда биле драге.

Оно што је човјек пронашао уопште није оно што је очекивао.

На Редиту је подијелио своје шокантно откриће.

"Мој пунац је недавно преминуо након дуге борбе с раком. Преминуо је мирно са супругом и четири кћерке поред себе", написао је мушкарац.

Породица се тренутно припрема за комеморацију и замољен је да помогне.

"Свекрва ме замолила да погледам његов компјутер у његовој радној соби и издвојим слике и биљке које би се могле употријебити на комеморацији", наставио је.

"Нећу лагати, ово ми је било врло чудно. Нисам мислио да је најбоља идеја улазити у његов компјутер, али то је оно што се тражи од мене па сам учинио", додао је.

"Прегледао сам датотеке и мапе у потрази за било чим што би могло бити сентиментално. Прво сам нашао фотографију на којој љуби жену. Мислио сам да је то пуница, али након помног прегледа, схватио сам да то није она. Датотека је такође пренесена током прошле године", написао је.

"Сљедеће што сам пронашао био је отворени форум за размјену порука на којем је слао поруке некој жени. Нисам требао, али сам постао знатижељан и погледао сам то. Испоставило се да су се виђали више од годину дана. Поруке су такође јасно дале до знања да његова супруга и кћерке нису биле свјесне и да то планира однијети у гроб", препричао је шокантно откриће.

Мушкарац након свих ових открића не зна што да ради.

"Кад бих рекао породици то би заувијек промијенило њихово сјећање на њега. Што би могло бити добро или лоше. Размишљао сам о томе да га сам избришем и једноставно се никада не осврнем на то, али овдје не знам тачан одговор", написао је збуњени мушкарац.


Умро Горан Булајић

Умро Горан Булајић

Корисници Редита брзо су одговорили и понудили савјете.

"Прије свега бих изоловао те слике да не би случајно завршиле на комеморацији презентације. Лично бих све о овоме однијела у гроб", савјетовала је једна особа.

Други се сложио рекавши:

"Умрите с тим информацијама. Неће им бити боље да то знају".

Трећа особа је одговорила:

"Лично, да сам на вашем мјесту, разговарао бих са супругом негдје након сахране и одлучио с њом. Или нека она одлучи. Ипак је то њена породица", пише "Слободна Далмација".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина