Нестају мириси

Како да вам кућа не прими мирис кад кувате слатки купус? Додајте само један састојак

  • 02.06.2025. 18:38

Јела од купуса су незаобилазна на сваком столу. Без сарми и подварка не може да се замисли ниједна гозба, али иако је кисели купус краљ зимских јела, ни свјеж није ништа мање битан.

Једна мана код кувања јела са овим намирницама јесте то што мирис није најпријатнији. Од свјежег купуса, такође, можете да спремате сарме, подварак, слатки купус, а помоћу једног једноставног трика можете да се решите мириса.

Али не само то, овај састојак ће и побољшати укус термички обрађеног купуса.

Шта то треба да додате приликом термичке обраде?

Домаћице су током година припремања неких јела, уочиле како да им поправе укус. Постоје неки супер трикови, који ће вам много помоћи.

Све што треба да урадите јесте да у шерпу или тигањ сипате млеко. Оно се добро слаже са поврћем, елиминише непотребан мирис и чини јело лепшим.

За пола килограма купуса не треба узимати више од пола чаше млека.

Обавезно поклопите јело.

Сок који топи килограме до посљедњег грама: 7 чаша за 7 дана

Сок који топи килограме до посљедњег грама: 7 чаша за 7 дана


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Фитнес (12+)

    '' Серија: Фитнес (12+)