ATV

Lankašir

Manijak brutalno pretukao ženu, sav užas snimao telefonom

 • Извор: Курир
 • 17.08.2023. 16:33

Majka iz engleskog Lankašira, koju je nasilni partner toliko pretukao da joj je lice neprepoznatljivo, objavila je stravičnu fotografiju povreda.

Žena, koja želi da ostane anonimna, ima povrede mozga i slomljenu vilicu nakon što ju je pretukao Karl Mačin (44), manijak koji je divljački napad snimao mobilnim telefonom.

Ona takođe ima oštećenje živaca i tkiva na licu, a zaradila je i modrice na oba oka kao i na nogama, rebrima i leđima.

Pri napadu je izgubila nekoliko zuba, ima potres mozga, a Mačin joj je slomio orbitalno dno lijeve očne duplje, zbog čega joj se kapak nije pravilno zatvorio i spustio se.

Sudarila se tri vozila: Jedno završilo na krovu, dvije osobe povrijeđene

Sudarila se tri vozila: Jedno završilo na krovu, dvije osobe povrijeđene

Žrtva je zatražila od policije Lankašira da objavi fotografiju njenih povreda kako bi pokazala težinu napada i podstakla druge žene, koje su možda u nasilnim vezama, da progovore.

Njene povrede su bile toliko teške da je jedan od policajaca koji su bili na mjestu događaja, kada ju je vidio, pomislio da je krv u njenoj kosi zapravo crvena kosa.

Mačin iz Blekpula priznao je namjerno nanošenje teških tjelesnih povreda i osuđen je na sedam godina i dva mjeseca zatvora. Izrečena mu je i zabrana prilaska ovoj ženi u trajanju od deset godina.

"Ukoliko vidite lice sa fotografije, javite najbližoj zdravstvenoj ustanovi" - Bijeljina oblijepljenja Šmitovim plakatima

Žena je sada prvi put progovorila o napadu koji se desio u decembru prošle godine, rekavši da pati od noćnih mora i napada panike zbog onog što se dogodilo.

- Iako sam zadobila značajne fizičke povrede, emocionalna i psihička šteta za mene je jednako užasna. Trauma i psihička patnja koje mi je ovo uzrokovalo su nemjerljivi. Nervozna sam u velikim gužvama i ne volim da budem u zatvorenom prostoru, pogotovo s muškarcima u blizini - rekla je ona.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.