TikTok

U 41. godini izgleda bolje nego s 30 - u čemu je trik?

  • Izvor: Super žena
  • 18.04.2022.22:27

Korisnica Tiktoka je primila veliki broj komentara kada je objavila video-snimak u kom pokazuje svoje fotografije kad je imala tridesetak godina, na kojima izgleda starije nego sada, kada ima 41 godinu.

Lora Kroftček je na početku snimka pokazala kako je izgledala u 37. godini i napisala da tada nije koristila nikakve proizvode za njegu kože lica.

U drugom dijelu snimka je Lora prikazala sadašnji izgled, kada je promijenila boju kose i napokon počela da brine o svojoj koži.

"Naučila sam i kako da uređujem obrve, a napokon sam počela da koristim kremu za zaštitu od sunca", rekla je Lora u snimku.

Rekla je i da je rezultate postigla bez hemijskih pilinga i lasera, ali kako su pratioci primijetili, Lora nije navela da se nije podvrgla estetskim korekcijama, prenosi "Super žena".

Pitali su je za savjete o njezi kože, na šta je ona rado odgovorila:

"Važno je da se umivate svako veče i da u krevet nikako ne idete našminkani, jer to proširuje pore", nastavila je.

Njen video-snimak za kratko vrijeme je pregledan više od 500.000 puta, a mnogi su bili oduševljeni njenim izgledom, udjeljujući joj komplimente.

"Vaša koža jednostavno blista. Predivno", "Nevjerovatno, izgleda prekrasno", samo su neki od komentara.

@loracroftcheck If this is what three years looks like, consider me a lifer 🙌🏻 #over40 #skincare #matureskinmakeup #matureskin ♬ GOOD VIBES - Ellen Once Again
Tagovi: