Anđelku je suprug varao sa pola grada - Ugostitelja viđali u provodu sa konobaricama i hostesama

  • 23.04.2021.20:43

Ljubomorne scene koje joj je priređivao nisu jedini povod zbog koga se Anđelka Prpić razvela od supruga Daria Prpića! Kako Kurir saznaje, jedan od razloga jesu i prevare njenog muža, o čemu je pričao cijeli grad.

Veliku pažnju javnosti izazvao je naš jučerašnji tekst u kojem je objašnjeno zbog čega se razveo popularni par. Naime, Anđelki je po riječima izvora prekipjelo i nije mogla da toleriše suprugovu ljubomoru koja je bila sve učestalija i to zbog ljubavnih scena u filmovima i serijama.

Međutim, pored drame koju joj je često priređivao zbog uloga, ono što je posljednjih godina glumicu dodatno razdraživalo jesu gradske priče u kojima je Dario bio glavni akter. Kako kaže  izvor blizak Prpićki, njen suprug, inače suvlasnik jednog beogradskog restorana, u gradu je popularan kao "veliki švaler i zavodnik", te da nije imun ni na jednu ljepoticu koju upozna.

Nije bitno da li je u pitanju konobarica lokala u koji je dolazio kao gost ili neka od ljepotica i starleta u čijem se društvu često obreo, on se svakoj udvarao, pa kod koje uspije - uspije, kaže sagovornik. On dodaje da su mu pored djevojaka zaposlenih u restoranima, omiljene mete bile i hostese koje su uvijek atraktivne i mlade djevojke, te da je u više navrata viđen kako sa nekom od njih odlazi u pravcu svog automobila i odvozi se na nepoznatu lokaciju.

 

Tagovi: