Aleksandar Milić Mili

Muzičar prebolio korona virus, vratio se u "Zvezde Granda"

  • 06.04.2021.12:38

Muzičar Aleksandar Milić Mili imao je korona virus zbog čega je odsustvovao sa snimanja muzičke emisije gdje je i član žirija.


Naime, direktor muzičkog programa "Granda" uslikan je na jednom od snimanja, pa se izgleda oporavio od korona virusa i vratio se.

Mili je izgledao vrlo elegantno u bež boji koju je iskombinovao sa kamel pantalonama i evidentno je da prati posljednje svjetske trendove.

Popović je u pretposljednjoj emisiji koju su snimili prije skoro dva mjeseca saopštio svima da će on biti taj koji će odlučivati o glasovima kandidata umjesto Milija.

-  Prošle nedjelje se testirao, pozitivan je, radićemo bez njega, kao šesti moraću ja da glasam. Ja ću da budem Mili - rekao je Saša u "Zvezdama Granda".

Podsjetimo, Aleksandar Milić Mili (52) u izolaciji je bio zbog korona virusa, pošto je prije toga bio u kontaktu sa osobom za koju je potom saznao da je pozitivna na virus.

Zbog toga se 31. januara, 1. i 2. februara, nije pojavio na snimanju Zvezda Granda, iako mu je test negativan.

- U nedjelju se testirao i negativan je, ali se zbog predostrožnosti nije pojavio na ova dva snimanja. Njegov blizak saradnik je pozitivan, Mili je bio sa njim u kontaktu, a iako mu je test negativan, sigurnije je da bude u izolaciji još nekoliko dana - rekao je tada izvor.

Ove informacije potvrdio je i Mili, rekavši da se dobro osjeća.

- Test je negativan, ja sam super, ali nisam ni juče ni danas došao iz predostrožnosti prema drugima - kazao je kompozitor za Telegraf Jetset.