Trini Vudal

Bijela košulja na 20 načina: Poznata stilisktinja otkrila savršene trikove

 • Izvor: Kurir
 • 09.01.2023.21:30

Jedna od najpoznatijih stilistkinja na svijetu, Trini Vudal, redovno na svom YouTube kanalu i Instagramu inspiriše i otkriva nove trikove u stilizovanju, a sada nam je otkrila trik kako sve možemo da nosimo običnu bijelu košulju.

Bijela košulja na 20 načina: Poznata stilisktinja otkrila savršene trikove 

Jedna od najpoznatijih stilistkinja na svijetu, Trini Vudal, redovno na svom YouTube kanalu i Instagramu inspiriše i otkriva nove trikove u stilizovanju, a sada nam je otkrila trik kako sve možemo da nosimo običnu bijelu košulju.

Svima je već poznato da je osnova garderobe poput dobrih farmerica, make crne haljine, kvalitentog džempera,kaputa i kožnih aksesoara ključ dobrog izgleda, a poznata stilistkinja Trini Vudal sada nam to i dokazuje.

Naime, Trini je uzela običnu bijelu košulju i pokazala čak 20 savršenih načina kako je možemo nositi. Zaboravite na kupovinu deset različitih bluza, vidjećete da je tajna samo u dobrim trikovima.

Pogledajte njen video i pronađite inspiraciju za nekoliko stajlinga sa belom košuljom kakvu sigurno već imate u svom ormanu:

Sara-Džejn Danksanson, poznatija pod imenom Trini Vudal, rođena je 8. februara 1964. godine. Ona je stilista i žena koja je sa svojom najboljom prijateljicom Suzan Konstantin početkom dvehiljaditih u Engleskoj napravila prvi šou koji se bavio modnim preobražajima i to pred kamerama.

Naime, Trini Vudal i Suzan Konstantin su presretale žene na ulicama Londona i predlagale, kupovale sa njima u buticima i pomagale da promijene svoj zapušteni izgled. Emisija "What not to Wear" je doživjela svjetsku slavu, a navodni razlaz najboljih drugarica se desio zbog toga što su obje razvile zavisnost prema drogama i alkoholu. One su pored televizijske emisije, napisale i dvije knjige o savjetima o modi, koje su takođe jako dobro prošle kod publike.

I danas su najbolje prijateljice, ali obje se slažu da više nikada neće raditi ništa zajedno. Razlog je i dalje nepoznat.

Trini je danas poznata vlasnica kozmetičkog brenda "Trinny London" ali ni danas danas ne može da živi bez mode, pa tako na svom YouTube kanalu i Instagramu svakog dana izbaci klip vezan za neki trik ili savjete kako da nosimo garderobu koju već imamo, veliki je pobornik održive mode, pa tako rijetko ide u šoping i trudi se da kupuje samo kvalitetne komade koje nerijetko pronalazi i u tržnim centrima po veoma pristupačnim cijenama. Njen moto, kada je kupovina u pitanju, je taj da ne kupuje komad sa kojim ne može da napravi makar 10 različitih kombinacija. Voli boje, stalno eksperimentiše sa krojevima i skuplja nakit preko četrdeset godina.


 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.