Prijanka Čopra

Bivša mis svijeta blistala na Nedjelji mode

 • Izvor: B92
 • 06.03.2023.09:34

Glumica Prijanka Čopra i njen suprug pop pjevač Nik Džonas nedavno su prisustvovali reviji dizajnerske kuće "Valentino" u Parizu.

Prijanka Čopra je, inače, i bivša misica koja je 2000. godine odnijela titulu mis svijeta.

Ova četrdesetogodišnja glumica se na Nedjelji mode u Parizu pojavila u ciklama toaleti, a cjelokupni izgled upotpunila je štiklama čiji je dezen identičan njenoj haljini.

Trebalo bi napomenuti da je najveću pažnju privukao duboki dekolte koji je istakao njene bujne grudi, ali i zaljubljeni pogledi koje su Nik i Prijanka razmjenjivali sve vrijeme tokom Valentinove revije.

Tagovi:
 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.