Trend

Boje koje su simbol za luksuz: Nijanse koje dokazuju da ste žena od stila

 • 20.02.2023. 14:26

Ove godine u trendu su komadi u pastelnim bojama, ali se može naći i poneka drečava, koja zasigurno osvježava izgled.

Slobodno eksperimentirajte s ovim bojama, a evo koje će se naći na tronu u narednom periodu.

Siva

Siva odavno nije bila toliko aktuelna i tražena, a gotovo da nema trendseterice koja ovu nijansu nije uvrstila među omiljene. U sivoj boji odaberite neki od “glavnih” odijevnih predmeta, poput jakne ili kaputa. Nema ljepšeg izgleda od žene koja nosi sivi kaput koji u svakoj prilici izgleda luksuzno i otmjeno.

Bordo

Bordo boja, ali i boja truhle višnje je simbol raskoši i s njom nema greške. Mnogo je bolja alternativa klasičnoj crvenoj boji, koja tokom zime može da izgleda neukusno. Bordo je “mirnija” boja, koja naglašava tačno ono što treba.

Krem

Ovo je boja koja ne izlazi iz mode i teško se može skloniti s trona. Neutralna krem nijansa je pravi izbor za modne dodatke poput kapa, šalova i rukavica, a neće biti zapostavljeni ni džemperi i rolke u krem boji.

Narandžasta

Vjerovatno ovu ljetnju boju niste očekivali na našoj listi. Često izbjegavana u zimskom periodu, narandžasta se tek sad izborila za svojih pet minuta. Izgleda tako sofisticirano i luksuzno.

Tamnozelena

Izbor svake modne influenserice pada na ovu boju. Zelena nikada nije izgledala ovako dobro i elegantno koliko ove sezone. Sigurno ćete biti u centru pažnje ako izaberete zeleni kaput, zelenu beretku ili tamnozelene čizme.

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Energo klub

  Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Energo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.