ATV

Да ли се вама свиђају?

Иза ципела за којима је полудио свијет крије се "луда" љубавна прича

  • Извор: Б92
  • 24.10.2023. 13:36

Носила их је и Ирина Шајк, а иако им је цијена папрена, ове године су најпродаванији модел обуће. Знате ли откуд толика помама за њима?

У питању је модел луксузног бренда Маисон Маргиела, а иако их многи називају најружнијим ципелама на свијету, ових дана су најтраженије ципеле а цијена им је папрена.

Кожне Таби Mери-Џејнс познате су по прорезу између прстију, због чега их многе жене никада не би обуле, а помама за њима настала је због приче о састанку зајазаном на Тиндеру који подсјећа на неку епизоду серије "Секс и град".

Тражња за њима у септембру је порасла за чак 342 посто, а цијена им је 890 евра, па су их у почетку куповали само заљубљеници у моду и они дубљег џепа, међутим, послије ове приче постале су апсолутни хит.

Менаџерка и дизајнерка Алексис Дог преко Тиндера је упознала мушкарца с којим се повезала преко ове апликације за упознавање, а потом су се случајно срели у граду и "пао" је договор за пиће. Послије изласка је преспавао у њеном стану, а она је ујутру схватила да јој недостају ципеле које су јој много значиле, јер јој их је тата купио за рођендан.

Посумњала је да их је украо мушкарац с којим је провела ноћ, јер је рекао да би волио да има једне такве, а цијелу причу је објавила на Тиктоку, па се брзином муње прочуло за њу. Објаву је прегледало чак 178 милиона људи, а да ствар буде још гора – јавила јој се и пријатељица дјевојке поменутог мушкаца, па се испоставило да је у вези и да је ципеле украо да би их поклонио својој дјевојци.

Прво је порицао, па му је послала фотографију девојке у њеним ципелама, након чега је ипак признао молећи је да обрише видео-симак са Тиктока.

Људи су због овога масовно почели да купују овај модел ципела и одатле и долази њихова популарност. Иако су некима најружније, а некима супер, сигурно је да ће обиљежити ову годину након овако добре рекламе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм