Увијек у тренду

Класични комад одјеће одличан избор за прољећне дане

  • Извор: Агенције
  • 12.04.2024. 19:48

Мала црна хаљина, салонке, кожна јакна, добре фармерке, сако, бијела кошуља и балонер комади су које би свака жена требало да има у свом ормару, а у ту базну колекцију свакако треба уврстити и кошуљу на пруге.

Кошуље као одјевни предмет волимо јер их врло лако можемо прилагодити свакој прилици, од лежерне шетње градом, кафе са другарицама, па све до пословних прилика, јер се у њима осјећамо истовремено угодно и сређено.

Такође, кошуље све чешће постају омиљени избор и формалних дешавања, посебно оне свилене које у комбинацији с миди сукњама и потпетицама изгледају неодољиво.

А без обзира на сезону у којој се налазимо и најновије модне трендове, пругаста кошуља један је од одјевних комада који се увијек налазе на полицама бутика и у нашим ормарима.

Једноставност пруга различитих боја привлачна је многима, а њена свестраност најчешћи разлог због којег ћемо посегнути за омиљеним моделом. Редови ријетких или густих, дебелих или танких бијелих и плавих пруга лако ће се уклопити у сваки ормар, сваку прилику и сваку комбинацију. 

Модни тренд који волимо

Прољеће и љето доносе нам наставак тренда пругасте кошуље. Након што су га најавиле луксузне модне куће и дизајнери, тренд су слиједили и хигх стреет брендови, који су понудили мноштво варијација на тему пругасте кошуље - од вјечног привлачног модела који спаја класични крој, те комбинацију плавих и бијелих пругица, до тренди издања с додатком волуминозних волана и пругица разних боја.

Осим разноликости детаља, пругасте кошуље за прољетну и љетну сезону ове године доносе разноликост и када је ријеч о бојама, дужини рукава и крагнама.

Како ћемо их носити ове сезоне? У лежерним кућним комбинацијама оверсизед моделе спојићемо с удобним хеланкама, спортским хлачама и ланеним бермудама, лагане љетне хлаче и миди сукња и пругаста кошуља биће савршен избор за канцеларију, док ћемо моделе од прозрачних материјала пребацити преко купаћег костима за једноставан и цхиц изглед за плажу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: