Elegantna kombinacija

Kraljica Leticija nosi dva komada koja svaka žena sa stilom prosto mora da ima u ormaru

  • Izvor: zena.blic
  • 03.02.2022.15:04

Kraljica Leticija je u utorak bila u zvaničnoj posjeti Austriji, no već danas nastavila je sa zvaničnim obavezama u rodnoj Španiji. Ona je prisustvovala sastanku u sjedištu organizacije UNICEF u Madridu, a na istom se pojavila u poslovnoj, elegantnoj kombinaciji kojoj je teško naći manu.

Lijepa Špankinja prošetala je u klasičnom biznis izdanju baziranom na nekoliko osnovnih komada koja svaka žena mora da ima, psebno ako njen tip posla zahteva nešto ozbiljniju odjeću.

Leticija je izabrala najjednostavnije crne pantalone sa uskim nogavicama, koje su pravi klasik u ormaru, i dnevni ekvivalent maloj crnoj haljini. Slažu se uz sve i odlično su rešenje za bilo koju priliku u kojoj trebada izgledate formalno, a svedeno.

Kraljica Leticija u crnom od glave do pete 

Španska kraljica ih je upotpunila još jednim komadom sa kojim nema greške - crnim, kvalitetnim kaputom do kolena, a ispod njega nosila je crnu, običnu bluzu, te sako od tvida sa potpisom brenda Hugo Boss u kombinaciji bele i prljavoroze boje sa diskretnim detaljima od crne kože.

Jednostavno poslovno izdanje španske kraljice 

Ona je ovaj autfit zaokružila crnim salonkama sa visokim potpeticama i clutch torbicom u istoj boji, te malim, zlatnim minđušama, a nosila je i svoju prepoznatljivu frizuru - puštenu kosu sa krajevima blago uvijenim ka unutra.