Trend

Najpoželjnija boja kosa ovog proljeća: Pristaje svakoj ženi i naglašava ljepotu

 • Izvor: Agencije
 • 12.05.2023. 18:16

Od svih trendova s kosom koje možete isprobati, boja je sigurno najzabavnija za eksperimentiranje.

Postoji mnogo opcija koje možete odabrati ako želite promjenu, ali uvijek jedna boja kose postane najtraženija u sezoni, a stručnjaci iz jednog salona otkrili su da je to ove sezone boja pod nazivom Buttery blond.

Buttery blond je topla plava boja kose prirodnog izgleda. Svjetliju bazu obogaćujemo mješavinom toplih i hladnih plavih pramenova što rezultira bujnom kosom koja je puna pokreta.

Upravo ova nijansa je posebno popularna jer daje kosi zdrav, osunčan izgled, što naglašava prirodnu ljepotu žene te pristaje uz sve tonove kože.

Iako je ovu nijansu kose lakše dobiti ako ste već plavuša, stručnjaci tvrde da i tradicionalno tamnokosim ženama, posvjetljivanjem pramenova u toplim putrastim tonovima, omogućuje se puteni, plavokosi izgled, piše Story.hr.

Ako priželjkujete promjenu ovog proljeća te ste spremni za malo eksperimentiranja, isprobajte hit boju Buttery blond.


Tagovi:
 • 14:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.