ATV

Džodi Komer

Naučno dokazano najljepša žena na planeti zablistala na crvenom tepihu

 • 06.06.2023. 22:37

Glumica Džodi Komer prisustvovala je Theatre World 2023 nagradama u Njujorku. Njeno monohromatsko izdanje je bilo elegantno, ali zavodljivo u isto vrijeme.

Crni blejzer sa satenskim karnerom, dobio je pojačanje u vidi plisirane prozirne suknje. Njena plava kosa blago uvijena i savršeno lice su u potunosti dolazili do izražaja.

Podsjetimo, prema računici britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve glumica Džodi Komer, zvijezda serije "Killing Eve" je proglašena za najljepšu slavnu osobu na svijetu. Hirurg je do zaključka došao koristeći matematičko mapiranje lica, veoma popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji baziranoj na "zlatnom presjeku".

"Pokazalo se da ona ima najbolji odnos položaja nosa i usana s rezultatom od 98,7 odsto, što je samo 1,3 odsto od savršenog oblika", rekao je De Silva za Daily Mail.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.