Ponovo oduševila

Španska kraljica u šorcu koji košta svega 10 evra

  • Izvor: Agencije
  • 11.08.2022.22:51

Kraljica Leticija je na odmoru na Majorci sa svojom porodicom, a posljednje odjevno izdanje bilo je, kako kažu modni kritičari, veoma šik, prenosi "Express".

Španska kraljica (49) prošetala je Majorkom u srijedu popodne u kratkom šorciću koji je koštao samo 10 evra. Šortsić sa nebo-plavim prugicama je kreacija francuskog brenda "Pimkie", a Leticija ga je uparila sa jednostavnom belom košuljom, prenosi portal "Ona".

Uz ovaj fenomenalan morski stajling kraljica je ponijela ceger-torbu sa kožnim ručkama koja u slobodnoj prodaji košta 69 evra.

Kraljica je stajlingu dodala naočare za sunce "Karolina Herera" sa okruglim okvirom koje su bile i najskuplje na njoj - u prodaji koštaju 189 evra.

Fanovi na društvenim mrežama su bili oduševljeni Leticijinim izdanjem, iako su joj prije neki dan zamjerili jer je nosila haljinu koja, kako neki smatraju, ne priliči njenim godinama jer je previše kratka.

Iako je pripadnicama kraljevskih porodica zabranjeno da nose stvari koje su iznad koljena, u njihovo slobodno i privatno vrijeme mogu sebi da dozvole i ovakve stajlinge.