Moda

Tačkice: Šarmantni komadi za toplije dane

  • 31.05.2021.20:53

Nova sezona donijela nam je mnoštvo zanimljivih modnih trendova, a posebno su se istaknule upečatljive boje te razigrani uzorci. Ljeti mnoge žene najviše vole nositi lepršave i prozračne komade, u jednoj boji ili pak začinjene printom i zanimljivim detaljima.

Tačkasti uzorak jedan je od onih kojem se uvijek rado vraćamo, a u trendu je i ove sezone. U ponudi brojnih brendova pronaći ćete zanimljive odjevne komade s tačkicama svih veličina, a koji će bez imalo sumnje unijeti dozu razigranosti i ljetne bezbrižnosti u svaki tvoj outfit.

Tačkice  su jako simpatične i šarmantne, a najčešće dolaze u spoju s haljinama i bluzama, iako jednako dobro izgledaju i na hlačama, suknjama pa čak i na kupaćim kostimima. Najpopularniji su tačkasti komadi u crno-bijeloj boji koji djeluju zaista upečatljivo, a lako se kombiniraju s ostatkom odjeće.

Romantična tačkasta bluza odlično će stajati uz traperice ili hlače za posao, a lepršave haljine s tačkicama super su izbor u svakoj prilici, bilo da je riječ o gradskoj kombinaciji ili pak outfit za neku posebniju priliku.

avaz.ba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle)

 

Tagovi: