Jednostavano, a efikasno

Trik koji će vam pomoći da vaše oči izgledaju otvorenije

  • Izvor: Agencije
  • 28.07.2022.12:59

Na društvenoj mreži TikTok postoji dosta korisnih trikova i savjeta koji mogu da vam olakšaju život u raznim segmentima.

Ovog puta je u pitanju nanošenje ajlajnera, što je mnogim pripadnicama ljepšeg pola veoma komplikovan i težak proces. Dosta njih muči muku sa ovom tehnikom šminkanja, a oči često ne ispadnu jednako. Najgori momenat je kada vam ajlajner na jednom oku izgleda savršeno, dok na drugom taj uspjeh ne možete da ponovite.

Trik koji vam može olakšati muke, a uz pomoć njega ćete napraviti prirodni ajlajner.. Morate pronaći pravu nijansu korektora. Ona mora biti svijetlija od boje vašeg kapka za nekoliko nijansi.

 Zatim uzmite svoj korektor i tankom kosom četkicom napravite liniju od donjeg ugla očiju i jednu uz ivicu gornjeg kapka i povežite ih u jednu tačku. Ostavite prostor između bez popunjavanja kao kod normalnog ajlajnera, jer je vaša prirodna boja zapravo vaša podloga. Kada postignete željeni oblik ajlajnera, uzmite tu istu četkicu i izblendajte ivice korektora, piše Magazin Novosti.

Vaše oči će izgledati otvorenije i ljepše, a pogodan je i za početnike u šminkanju. Kreatorka ovog trika je Mai Akhtar, kojoj će mnoge žene biti zahvalne.

@maytahmi When ur darker eyelids become useful x #editorialmakeup #linertutorial #eyeliner #makeuphacks ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles
Tagovi: