Nikada nisu zaista nestale

Velike torbe se vraćaju ove sezone

  • 03.10.2021.09:14

Čini se kao da su se torbe tokom posljednje decenije sve više smanjivale, toliko da smo na kraju završili sa Jacquemus (ne)čuvenoj torbi Le Chiquito, u dimenziji 3,5 inča. Vjerovatno samo za sitan novac i paket žvakaćih guma.

Za one koji su očajavali zbog nedostatka praktičnosti pomenutog trenda, biće vam drago da čujete da su se XXL torbe vratile za sezonu jesen/zima 2021. Zapravo, one nikada nisu zaista nestale, jer su potpuno nezamjenljive sa odlazak do kancelarije ili za dugo putovanje, ali ih modni brendovi sada vraćaju u fokus, sljedeći mantru - veće je bolje.

Od velikih  tašni do onih prošivenih za preko ramena, ili strožih ručnih za poslovni sastanak - postoji toliko XXL torbi koje su nam sada nadohvat ruke.

Poželjna je koža, ali isto tako i neobični materijali za torbe poput pliša, krzna, rafije ili platna... i da ne preskočimo moćni ski materijal koji je svuda - na jaknama, suknjama, torbama.

Neke od njih liče na cegere, neke na jastuke i fotelje (o da, štepane torbe su neprikosnoveni trend i biće), a vi odaberite onu koja se najbolje uklapa u vaš stil.

Ne brinite, više ništa nećete zaboraviti da ponesete niti ćete morati da trpate ostatak potrepština po džepovima - ove torbe su dovoljno velike da u njih stane sve, pa čak i laptop!


(elle.rs)
Tagovi: