ATV

Velika Britanija

Bila je ubijeđena da ima seks sa muškarcem, a onda je saznala gorku istinu

  • Izvor: B92
  • 18.05.2023. 17:56

Jedna žena iz Velike Britanije je uspjela da ubijedi svoju partnerku da je muškarac. Zajedno su provele dvije godine, a onda je otrkivena neprijatna istina. Cijela ova priča je završila u utorak na sudu u Kembridžu u Velikoj Britaniji.

The Telegraph piše da se 40-godišnja Blejd Silvano tereti da je izvela "sofisticiranu" prevaru kako bi svoju partnerku uvjerila da je - muškarac.

Porotnici su na održanom ročištu saznali da su se Silvano i njena partnerka 2016. godine upoznale preko internet stranice za traženje partnera, da su se dva puta upustile u seksualne odnose i da su razgovarale o vjenčanju.

Smatra se da je Silvano u partnerku penetrirala pomoću "nepoznatog predmeta" te da tokom odnosa nije skidala majicu i bokserice. Na sudu se moglo čuti i da je navodno partnerku natjerala da tokom seksa nosi povez preko očiju te da joj nije dopustila da je dodiruje.

Obični hodnik od 12 kvadrata iznajmljuju za 350 KM

Obični hodnik od 12 kvadrata iznajmljuju za 350 KM

Nakon dvije godine, partnerka optužene, koja je Silvano tokom ročišta oslovljavala sa "on", saznala je preko društvene mreže Facebook da je Silvano zapravo - žena.

"Mogla sam slobodno da pomjeram ruke, dodirujem njegova leđa i područje oko rebara. Nikada nisam mogla da stavim ruke ispod njegove majice ili ispod njegovih bokserica. Svaki put bi me odbio, odgurnio bi me. Na meni je koristio igračke za seks. Drugo mi nije bilo dopušteno" rekla je partnerka optužene.

Silvano je odbacila optužbe da je dva puta nasilno penetrirala svoju partnerku.

Partnerka optužene rekla je da joj je Silvano rekla da se preziva Mendez te da nije pristala na vezu sa ženom. Navodna je žrtva tokom ročišta odbacila tvrdnju da su ona i Silvano "igrale uloge" te da se radilo o ispunjavanju "maštarija".

Ovo je razlog zašto su video igre toliko skupe

Ovo je razlog zašto su video igre toliko skupe

Partnerka optužene opovrgnula je tvrdnje da je sa Silvano komunicirala isključivo putem video poziva i SMS poruka te da se nikada nisu uživo upoznale.

Silvano je svojoj partnerki rekla da je bila veterinarka u britanskoj vojsci.

Silvano i njena partnerka je trebalo jednom jednom da odu na svečanu večeru za oficire britanske vojske ali Silvano je taj susret otkazala jer ju je navodno povrijedila krava.

"Rekao je da ga je povrijedila krava. Nakon što je otišao u bolnicu, poslao mi je fotografiju svoje uzdignute noge" rekla je partnerka optužene.

Detalji tragedije kod Šamca: Mokar put odnio tri života

Detalji tragedije kod Šamca: Mokar put odnio tri života

Na sudu se moglo čuti i da su Silvano i njena partnerka planirale vjenčanje ali odbrana je rekla da je to sve bio dio igre uloga. Partnerka optužene rekla je sudu da je otišla da isproba vjenčanicu te da je fotografiju sebe u njoj poslala Silvano.

Suđenje se nastavlja.