ATV

Добијете и видео

Чистка након раскида: Платите "брисачу успомена" и поштедите себе бола

 • 17.11.2023. 21:43

Сваки раскид је болан и носи са собом психичку и физичку бол. Раскид се често описује као животни догађај који дјелује на појединца попут смрт блиске особе.

Свако има различите методе преболијевања, свакако важно је након раскида "зацијелити" ране, опростити себи, научити нову лекцију и храбро наставити даље.

Дјевојка има два женска полна органа, може с оба имати односе и затруднити

Дјевојка има два женска полна органа, може с оба имати односе и затруднити

Многи психолози на том путу опоравка савјетују да се особе ослободе првих тригера, а то су успомене на бившег партнера/партнерку. Брисање са друштвених мрежа, као и заједничких фотографија, одлагање поклона и ствари које вас подсјећају на ту особу. Још горе уколико сте били у браку и услиједио је развод. 

Иако цијепање фотографија с вјенчања након пропалог брака звучи једноставно, у Kини то није случај. Kод Kинеза је обичај да се фотографије раде на чврстим акрилним платнима која су такође веома отпорна на пламен. Зато парови након краха су принуђени да их бацају у смеће. Али, чему додатни отпад?

Пазите се: Познати астролог открио два знака којима се не пише добро

Пазите се: Познати астролог открио два знака којима се не пише добро

На једну генијалну идеју дошао је момак Лију из провинције Шандонг. Он је основао фирму у којој се уништавају фотографије са вјенчања, на тај начин помажући људима да оставе своју прошлост иза себе, истовремено штитећи своју приватност.

"Фотографије са вјенчања спадају у категорију личних ствари које су веома приватне тако да постоји велика потражња за мојом услугом. Добили смо поруџбине из свих покрајина и општина широм Kине, осим из Тибета", рекао је овај младић.

Гром убио младу мајку, надзорна камера снимила трагедију

Гром убио младу мајку, надзорна камера снимила трагедију

Процес уништавања фотографија састоји се од неколико корака. Прво радници прекривају фотографије спрејом како би били сигурни да се парови не виде, а затим их стављају у машину за сјецкање. Цијели процес се снима и снимак се шаље клијенту као доказ.

Погледајте у видеу како то изгледа:


Пратите нас и путем Вибера

 • 22:10 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:25 Серија: Развратник (16+)

  Серија: Развратник (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм