Viralan snimak

Dječak oduševio svijet tehnikom pecanja

  • Izvor: mondo
  • 18.05.2022.17:58

S obzirom na to koliko dugo je ribolov dio kulture ljudi, mogu se očekivati razne inovacije u vezi sa njim.

Pa ipak, postoje neke inovacije koje su napravila djeca, a toliko su zanimljive i korisne da privlače pažnju šire populacije.

Jedan mališan pokazao je svima kako je lako pecati sa samo nekoliko jednostavnih i lako dostupnih predmeta.

"Pro Fish Hunter", Youtube kanal posvećen umjetnosti pecanja, objavio je video o tome. Nije iznenađujuće što je dječak vrlo brzo postao viralan.

Klinac je pokazao izuzetnu vještinu u onome što radi, iako je još dijete. Jednostavno je pecao koristeći samo nekoliko štapova, užad sa udicama i prazne plastične flaše. Imao je i tijesto koje je koristio kao mamac.

Prvo je odmotao konac za pecanje, stavio boce na štapove i nastavio da pokazuje nevjerovatnu spretnost tokom cijelog procesa. Očigledno je da mu ovo nije prvi put.

Nakon završenih instalacija, dječak se povukao tri sata. Kada se vratio, počeo je da vadi jednu za drugom ribu, a ljudi su svoje iznenađenje izrazili u komentarima na snimku.

"Nevjerovatna tehnika, ali mnogo impresivniji mladić. U tako mladoj dobi on je već veliki ribolovac i ima nevjerovatnu snagu. Znam da će dogurati daleko u životu, nastaviti sa velikim radom", napisala je jedna osoba.

"Čovječe, volio bih da sam imao motivaciju i strpljenje koje je ovaj dječak pokazivao kao dijete. On je nevjerovatan", dodao je drugi, prenosi "Mondo.rs".


Tagovi: