Dočekala svojih pet minuta

Filmska osveta: Pozvali je da pjeva na vjenčanju bivšeg dečka i cure s kojom ju je prevario

  • Izvor: 24sata.hr
  • 20.09.2022.22:04

Činilo se da je mladencima izrazito neugodno kad su shvatili ko im to pjeva na vjenčanju, za vrijeme čega je prijatelj od mladoženje pokušao otjerati Alexandru s vjenčanja.

Objavila je isječak šokantnog trenutka u aplikaciji za video streaming prošlog mjeseca, gdje je brzo postao viralan - prikupivši više od devet miliona pregleda u nekoliko dana i ostavivši mnoge ljude u šoku.

Na snimku se par - čija imena nisu otkrivena - mogao vidjeti kako romantično pleše dok su njihovi gosti promatrali.

Ispočetka je Alexandra, koja ima vlastitu pjesmu YFU na Spotifyju i Apple Musicu, skrivala svoj identitet dok je izvodila pjesmu All of Me od Johna Legenda.

Ali onda je prešla na Carrienu pjesmu koja je bila veliki hit 2005. godine, okrećući se prema mladencima i gostima tako da je svi vide.

"Trenutno, on vjerojatno sporo pleše s plavokosom skitnicom, a ona vjerojatno postaje živahna. A on ne zna...", pjevala je.

U videu se vidi kako plavokosa mladenka izgleda zbunjeno i uzrujano te gleda oko sebe prema prijateljima i porodici, dok ju je prijateljica pokušavala utješiti.

Mladoženja se također činio zapanjen i nesiguran kako se nositi sa situacijom.

Muškarac je tada prišao Alexandri i pokušao je otpratiti s pozornice, prije nego što mu je ona zgrabila piće iz ruke i prolila ga mladoženji u lice, a potom ga je gurnula i otišla s pozornice.

(24sata.hr)

Tagovi: