Gore mreže zbog ovog snimka: "Ovo otac? Ovo je nula od čovjeka!"

 • Izvor: Blic
 • 16.03.2023.08:49

Uznemiravajući snimak objavljen je na Instagramu, a na njemu se vidi kako muškarac ugrožava ne samo svoju i bezbjednost drugih vozača, već na i život sopstvenog djeteta.

Na video snimku koji je postavio jedan motociklista pošto ga je prizor uznemirio vidi se kako automobil šeta po putu, a dok ga motociklista zaobilazi vidi se kako vozač priča mobilnim telefonom dok u krilu drži malo dijete.

- Šta čovjek da mu uradi!!?? Priča na mobilni plus dijete za volanom! Ide lijevo desno... ne znam šta se dešava...ne mogu da ga preteknem... i kada sam vidio o čemu se radi ostajem u šoku i jako bjesan - napisao je motociklista u opisu videa objavljenog na Instagram nalogu "1trip1story".

Jedan od mnogih osuđujućih komentar bio je: "Ne znam sta bih ja uradio u toj situaciji ali ovako dok gledam, bistre glave, mislim da bih pozvao policiju.. To je za zatvor i doživotno oduzimanje dozvole!"


Tagovi:
 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.