Астрологија

Хороскопски знакови који се сматрају изванредним љубавницима

 • 28.02.2024. 02:00

Ова три хороскопска знака који се често сматрају изванредним љубавницима, заједно с њиховим карактеристикама:

Шкорпија

Страствена и интензивна: Шкорпије су познате по својој страсти и интензитету у љубави. Имају дубоке емоције и способност да се потпуно предају својим партнерима.

Тајанствена и мистериозна: Шкорпије воле мистерију и интригантне ситуације, што може додати узбуђење у њихове односе.

Снажна емоционална веза: Када се вежу за некога, Шкорпије су одане и предане, чинећи их преданим и страственим љубавницима.

Рак

Емпатичан и брижан: Ракови су емпатични и пажљиви према осјећањима својих партнера, што их чини одличним у разумијевању и испуњавању њихових потреба.

Посвећеност породици: Имају јак осјећај лојалности према својој породици и партнеру, тежећи стварању стабилног и сигурног дома за своје вољене.

Интуитиван и њежан: Ракови су интуитивни и осјетљиви на потребе других, тежећи њежности и блискости у својим везама, пише Хајат.

Лав

Страствен и пажљив: Лавови су страствени љубавници који воле да буду у центру пажње. Нуде својим партнерима пуно љубави, топлине и пажње.

Самопоуздање и храброст: Лавови су храбри и самоувјерени, што их чини привлачним и пожељним партнерима. Воле да се истакну и донесу позитивну енергију у своје везе.

Генерозан и дарежљив: Лавови воле да размазују своје вољене и уживају у пружању пажње и поклона који ће их учинити сретним.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.