ATV

Астрологија

Која је ваша: Ово су супермоћи свих хороскопских знакова

 • Извор: Агенције
 • 22.09.2023. 15:48

Бик је стабилан, Дјевица уредна, а Лав страствен – вјероватно сте већ много пута чули о психичким и физичким карактеристикама сваког од знакова хороскопа.

Али постоје и неке дубље истине о којима астролози причају много рјеђе.

Наиме, сваки хороскопски знак има спиритуално значење на које понекад, читајући дневни хороскоп, заборављамо.

Дио тога су и посебне моћи, као што су моћ предвиђања или моћ позитивне енергије. У сваком случају, ријеч је о неком 'духовном таленту' који припадницима тог знака може у животу бити врло користан и од велике помоћ.

Свакако је добро знати која је наша супермоћ и искористити је као своју предност, зато откријте која је ваша и порадите на томе да је додатно ојачате:

Ован

Замисли да на неком караоке партију чујете човјека како пјева те одмах препознате велики потенцијал – и наравно, нисте погријешили, само неколико мјесеци касније тај исти човјек постаје пјевачка звијезда.


Припадници ова три хороскопска знака су најбољи људи

Припадници ова три хороскопска знака су најбољи људи

Е, то је тајна моћ Овна. Припадници првог знака хороскопа имају ту способност да се увијек у правом тренутку нађу на правом мјесту.

Ово је посебно важно за успјех у каријери – Овнови привлаче таленте попут магнета и добиће много прилика за успјех у жиовту, све што требају је добро их искористити.

Бик

Припадници овог земљаног знака имају посебну моћ – могу осјетити и штити невидљиве границе.

То заправо значи како им се никад неће догодити да их пређу и изазову тензије. Бик има осјећај за то шта је којој особи прихватљиво без да особа то вербализује, а ова је моћ неописиво важна за међуљудске односе.

Исто као што поштује туђе, сталожен и 'посложен' Бик држи и до властитих граница, јасно осјећа кад их неко прелази и супротставља се на вријеме – у сваком случају прије него што дође до конфликта.

Близанци

Близанци су у невјероватно снажној вези са својих пет чула – толико јакој да им такозвано шесто чуло скоро па и не треба.

Припадници овог ваздушног знака помно посматрају своју околину и осјећају све шта се догађа.

Не само то, супермоћ Близанаца је да дубоко разумију ствари око себе и увијек открију истину. Близнацу једноставно ништа не може промаћи, а невољу може намирисати док је још километрима далеко.


Укупан приход од накнада и пореза на добитак већи од 78 милиона марака

Укупан приход од накнада и пореза на добитак већи од 78 милиона марака

Близанцима често постављају питање: 'Како си само знао/знала?', на које немају конкретан одговор – они једноставно знају, прије сви других.

Рак

Сензибилни Рак има једну изузетну супермоћ – увијек може осјетити шта осјећају други.

Ради тога ће у свакој ситуацији дати прави емоционални одговор особама у својој околини. Због моћи емпатије, особе рођене овом воденом знаку могу утицати на друге, понудити им шта им у емоционалном смислу недостаје и повезати се још дубље.

Лав

Знате ону ситуацију кад сте на некој досадној забави или окупљању па се појави неко тко као да је освијетлио читаву просторију својом енергијом – и одједном се сви почну добро забављати? То је супермоћ Лава.


Ћопић за АТВ: Бањалука постала центар саобраћајних гужви

Ћопић за АТВ: Бањалука постала центар саобраћајних гужви

Животни ентузијазам и добра енергија овог ватреног знака у другима ће пробудити оно најбоље. Гдје год се појави, Лав шири позитивну вибру и зато је свуда радо виђен гост.

Осим тога, Лав зна како да се повеже с људима и то на једном вишем нивоу –може им пружити љубав и топлину. Сви ми у животу требамо једног Лава који је напросто магнет за срећу и добро расположење.

Дјевица

Особе рођене у овом знаку имају моћ да сазнају ствари прије других и могу поставити праву дијагнозу онога што се догађа, ради чега их многи сматрају генијалним.

Практична Дјевица предосјећа у којем ће се смјеру ствари развијати, а то значи да ће, рецимо, дати отказ на вријеме или се преселити прије него што ствари за њу крену неповољним током.


Жена из Лакташа стабилно: Примљена неухрањена, анемична и без свијести

Жена из Лакташа стабилно: Примљена неухрањена, анемична и без свијести

Због супермоћи предосјећања ризика и прилика, и други се увијек могу ослонити на 'савршен њух' овог земљаног знака.

Вага

Према астролозима, Ваге могу 'читати између редова', открити туђе скривене мотиве и знати који је идући корак људи у њиховој околини.

Али, Ваге имају један мртви угао – а то су оне саме. Наиме, припадници овог знака најчешће слабије познају себе и властите потребе, а шесто чуло као да им престаје функционисати у случају да им се неко превише приближи.


Први дани јесени доносе обилне падавине: РХМЗ издао упозорење

Први дани јесени доносе обилне падавине: РХМЗ издао упозорење

Тада више не вјерују властитој моћи просуђивања и постају прилично несигурне.

Шкорпија

Особе рођене у овом знаку осјећају велику потребу истински се повезати с другима на најдубљем могућем нивоу.

Зато је њихова супермоћ та да виде кроз површински слој и имају филтер за површне осјећаје. Шкорпија није вјешта на ријечима, али оне јој ни не требају, има моћ да продре до људи без да ишта каже.

На интуитивном нивоу зна када је ријеч о пожуди, а када о правој љубави те исто тако може осјетити је ли неко добронамјеран или није.

Стријелац

Особе рођене у овом ватреном знаку познате су по свом оптимизму – за Стријелца је чаша увијек полу пуна, а негативне ствари неће га поколебати нити му покварити дан.


Бањалука затрпана смећем: Претрпани контејнери и отпад по улици

Бањалука затрпана смећем: Претрпани контејнери и отпад по улици

Стријелац радо истражује животне могућности и неће пропустити ни једну добру прилику која искрсне на његовом путу.

Стријелац је предодређен за успјех и не треба му помоћ са стране – једноставно зна повући праве потезе како би побиједио, било да је ријеч о љубави или послу.

Јарац

Јарчеви имају практичну супермоћ – осјећају животни ритам. То значи да никад неће журити или брзати него ће дјеловати увијек онако како треба – баш у правом тренутку.

Особе овог земљаног знака краси стрпљење, али и дисциплина.

Јарац је рођен за успињање на високе положаје јер ће увијек предузети праве кораке и донијети потребне одлуке у право вријеме.

Водолија

Супермоћ Водолије је та да увијек осјете чим ствари крену низбрдо и знају како смислити стратегију за рјешавање насталог проблема – без обзира на то колико је комплексан.


Препријечили пут мушкарцу па га ошамарили неколико пута кроз прозор аута

Препријечили пут мушкарцу па га ошамарили неколико пута кроз прозор аута

Осим тога, Водолија је позната по својим визионарским моћима, али је и велики индивидуалац који неће другима допустити да утичу на њега и покваре му планове.

Усмјерен је према будућности и нико и ништа не може га задржати на мјесту.

Рибе

Особе рођене у овом воденом знаку никад не губе свој циљ пред очима. Рибице имају визију, а њихова супермоћ је да се увијек враћају на прави пут.

Оне интуитивно предосјећају ако неки подухват неће имати позитиван исход. Са друге стране, људи око њих сматраће како Рибе прерано одустају или ће им се чинити да се постављају у улогу жртве.

Али, Рибе знају знање и вјерују како су њихови избори исправни. На крају се углавном испостави како су чиниле управо оно што је требало како би се остварила њихова визија, пише портал "Жена".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 22:10 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:25 Серија: Развратник (16+)

  Серија: Развратник (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм