TikTok

Kupila polovnu torbu za "siću" i u njoj pronašla novac i poruku

  • Izvor: mondo
  • 15.07.2022.15:19

Žena po imenu Linora Silverman kupila je polovnu torbu za 6,99 dolara. Mislila je da je to dobra cijena, a tek kada je došla kući doživjela je šok shvativši šta se nalazi u tašni.

Linora je snimila torbu i sve objavila na TikToku, detaljno pokazujući kako je unutra tašna prljava i flekava. Onda je pomjerila "džepić" na dnu torbe i pronašla poruku ispisanu na koverti u kojoj se nalazilo i 300 dolara.

"Imam troje djece. Kada umrem, daće moje stvari dobrotvornim organizacijama. Zato njihovo nasljedstvo stavljam u sve svoje omiljene stvari. Ovu torbu mi je prije nekoliko godina dala djevojka mog muža", pisalo je u poruci.

Na papiru je dalje objašnjeno da se žena zapravo vratila ranije iz posjete roditeljima, zbog čega je ljubavnica njenog muža morala brzo da ode iz kuće i zaboravila je torbu i cipele, prenosi "Mondo.rs".

Nakon što je Linora shvatila iz poruke da je torba pripadala "suparnici" žene koja je poruku napisala, počela je još više da joj se sviđa.

"Nosim ovu robu svakodnevno. Pitam se da li je moj muž ikada znao da to pripada njegovoj ljubavnici. Nosila sam je svaki dan i sada je dajem jer je moja djece ne žele. Zato, idi i kupi sebi novu tašnu. S ljubavlju, Marta", pisalo je na kraju poruke.

Otkako je ovaj video objavljen prije nedjelju dana, pregledan je više od devet miliona puta i ljudi su fascinirani ovom pričom.

"Marta je bila opasna žena", "Sviđa mi se što je uz novac napisala i sve detalje", "Marta je legenda", pisali su oduševljeni ljudi.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound - Be A Martha
Tagovi: