Dnevni horoskop

Vagu iznenađuje neobičan poziv, ovnove očekuje veliki uspjeh

  • Izvor: Agencije
  • 21.09.2022.07:53

Pročitajte dnevni horoskop za 21. septembar 2022. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 21. septembar 2022. godine vam predviđa veliki uspjeh na poslovnom planu, koji će pratiti i novčani dobitak. Ako niste u vezi, dobijate poziv za izlazak o kakvom ste maštali. U kući vam predstoji neka popravka koju odlažete nedjeljama, najbolje je da joj se danas posvetite.

BIK

Nije dobar dan za putovanja, odložite ih za neku drugu priliku. Budite fleksibilniji u pristupu ljudima, jer ne znate šta se krije iza njihovog “čudnog” stava. Neko u porodici pokušava da vam diktira kako da se ponašate, ali slobodno to zanemarite umesto da se nervirate.

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 19. septembar savjetuje vas da duboko udahnete i podsjetite se koliko ste sposobni. Predstoji vam neki projekat zbog kojeg ste nervozni, ali nema potrebe, sve će biti u najboljem redu. Pripazite zglobove, moguća je ukočenost.

RAK

Dobijate odličnu ponudu za novi posao ali biće vam potrebno nekoliko dana da je razmotrite. Danas vas nerviraju najobičnije stvari, gužva u saobraćaju, vrijeme… Držite u fokusu ono što je važno i nemojte da rasipate energiju na sitnice.

LAV

Dnevni horoskop vam predviđa novčani dobitak, i već znate na šta ćete ga potrošiti! Budite velikodušni i isplanirajte i poklon za dragu osobu koja uskoro proslavlja važan jubilej. Ako dugo sjedite za računarom, savjetuje vam se istezanje, naročito u predelu donjeg djela leđa.

DEVICA

Nova ljubav vam stiže ako niste u vezi, i oboriće vas s nogu! Biće ovo uzbudljiva jesen kada je ljubav u pitanju. Pripazite s novcem da se ne biste neprijatno iznenadili krajem mjeseca.

VAGA

Dnevni horoskop vam najavljuje da konačno stiže dobra vijest u vezi s poslom! Razmišljate o nekoj većoj promjeni životnog stila, ali imate utisak da vas partner ne podržava. Očekujte neobičan telefonski poziv.

ŠKORPIJA

Budite aktivniji jer vam dnevni horoskop predviđa veliki pad energije. Fizička aktivnost će vam prijati, i telu i duhu! Neka osoba iz vaše okoline se osjeća zapostavljeno, pružite joj pažnju i izdvojite vrijeme za nju.

STRELAC

Očekuje vas flert sa nekom osobom koja je malo starija od vas. Ovaj period u vama uvijek budi želju za avanturom, i ako ste spremni na novi korak, neka to bude i više od flerta. Uzdržite se od većih troškova danas.

JARAC

Dnevni horoskop vam je u znaku novčanog dobitka koji nije vezan za posao. Partner se ponaša nepredvidivo i to vam unosi nervozu, morate da popričate kako biste pronašli stabilno tlo za vašu vezu. Ne pretjerujte danas s hranom da ne biste opteretili želudac.

VODOLIJA

Vaša kreativnost želi da se iskaže u punom sjaju, a danas vam obaveze to uopšte ne dozvoljavaju, piše Magazin Novosti!

RIBE

Dnevni horoskop za 19. septembar najavljuje vam važan razgovor. Moguće je da ste preuzeli neku inicijativu ili dobili ideju na poslu, ali da još uvijek nikoga o tome niste obavjestili. Budite oprezni, ako uspe pokupićete pohvale, ali ako ne uspe, odgovornost i krivicu će svi svaliti na vas.

Tagovi: