Čile

Mariji su rekli da joj je beba umrla po rođenju, a nakon 42 godine oni su se spojili

 • Извор: Блиц
 • 28.08.2023. 17:50

Majka i sin su se ponovo spojili prvi put od njegovog rođenja, 42 godine nakon što je bolnički radnik lagao i rekao joj da je umro po rođenju kako bi ga iskoristio za trgovinu djecom.

Džimi Tajden (42) snimljen je kako plače dok je grlio svoju majku, Mariju Anđeliku Gonzales tokom njihovog prvog susreta licem u lice u njenoj kući u Valdiviji, u Čileu, 17. avgusta.

– Zdravo, mama. Mnogo te volim – čulo se kako joj kroz suze govori.

Njegova ponovo pronađena porodica ga je dočekala i prvi put se ujedinio sa svojim krvnim srodnicima, koje čine njegova majka, četiri brata i sestra.

Džimi, advokat za krivična djela iz Ešburna, u Virdžiniji, dočekan je sa 42 balona, kako bi se označilo vrijeme koje je proveo odvojen od svoje čileanske porodice.

Srbija savladala Portoriko i osigurala narednu fazu takmičenja

Srbija savladala Portoriko i osigurala narednu fazu takmičenja

Takođe je viđen kako čvrsto grli dva svoja davno izgubljena brata, Pabla Leivu Gonzalesa i Džonatana Gonzalesa.

Advokat, koji je doveo svoju ženu Džoanu i njihove dvije kćerke, Ebu Džoj (8) i Beti Grejs (5), bio je oduševljen sastankom.

– To je izbacilo teret iz mene. Ugušila me je težina ovog trenutka. Кako zagrliti nekoga na način koji nadoknađuje 42 godine zagrljaja? – rekao je on u intervjuu poslije sastanka.

Ispričao je kako je izgledalo kada je prvi put razgovarao sa svojom davno izgubljenom majkom.

– Rekla mi je: “Sine, nemaš pojma o okeanima koje sam isplakala za tobom. Кoliko sam noći ležala budna moleći se da mi Bog dopusti da živim dovoljno dugo da saznam šta ti se dogodilo” – kazao je.

Majka i sin ponovo su se spojili nakon što je advokat počeo da čita vijesti o usvojenim ljudima rođenim u Čileu koji su se ponovo spojili sa svojim biološkim porodicama.

On se obratio čileanskoj neprofitnoj organizaciji “Nos Buscamos”, koja je specijalizovana za istraživanje porodičnih veza i ponovno okupljanje razdvojenih članova porodice.

Istražitelji dobrotvorne organizacije otkrili su da je Džimi, bivši marinac, prerano rođen u bolnici u glavnom gradu Čilea, Santjagu, i da je smješten u inkubator.

Detalji teške nesreće kod Prnjavora: Poginule četiri osobe iz Srbije, od kojih su dvije maloljetne

Detalji teške nesreće kod Prnjavora: Poginule četiri osobe iz Srbije, od kojih su dvije maloljetne

Njegovoj majci je rečeno da napusti bolnicu, ali kada se vratila po Džimija, bolničko osoblje ju je lagalo, rekavši izbezumljenoj majci da je umro i da je njegovo tijelo zbrinuto.

Džimi je otkrio da su njegovi usvojitelji, koji su odbili da budu intervjuisani, takođe bili žrtve jer nisu znali da je on nasilno odveden.

– Moji roditelji su željeli porodicu, ali je nikada nisu željeli ovako. Ne na štetu drugog – rekao je on, prenosi Blic.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

  ''Црна Гуја