Nesreća na pecanju

Mladić se umalo ugušio nakon što mu je riba zapela u grlu

 • 05.02.2021.18:13

Jedan dvadesetčetvorogodišnjak iz Kolumbije umalo se ugušio, nakon što mu je mala riba zapela u grlu poslije nesreće na pecanju.

Kako javljaju lokalni mediji neimenovani čovjek iz opštine Piviđaj u Kolumbiji lovio je 23. januara ribu, kada je jedna konačno zagrizla mamac od nekoliko pecaljki koliko je postavio, prenosi Blic.

Baš kada je skinuo sa udice, primijetio je da se i mamac na drugoj pecaljki pomijera, pa je zagrizao upecanu ribu i požurio da izvadi još jednu, piše Oditi Sentral.

Međutim, pošto nije dovoljno snažno zagrizao ribu, skliznula mu je u grlo i zaglavila se. Srećom, riba koju je mladić upecao poznata je po pljosnatom tijelu, pa nije u potpunosti ometala protok vazduha.

Mladić je, navodno, sam otišao u bolnicu, ali ljekarima nije mogao da objasni šta se tačno dogodilo, jer je jedva disao. Samo je pokazivao na grlo, ali nakon snimanja bilo je jasno da se unutra nalazi riba.

Potom je medicinsko osoblje uklonilo iz mladićevog grla, snimajući postupak, jer su željeli da ovekoveče ovu neobičnu situaciju.

– Dame i gospodo, ovo je nešto izuzetno – čuje se član medicinskog osoblja u viralnom video snimku, – Mladić je progutao ribu. Uklonili smo strani predmet iz njegovog jednjaka.

Tagovi:
 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rock (R)

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.