Singapur

Muvao djevojku 4 godine, kad ga je odbila tužio je sudu: Traži pare zbog emotivne traume

 • Izvor: Dailymail
 • 03.02.2023.18:23

Muškarac iz Singapura K Kavšigan, direktor kompanije za dronove "D1 Racing", tužio je ženu sa kojom se viđao jer je odbila da bude njegova djevojka.

Poslije četiri godine druženja on kao odštetu traži 2 miliona dolara, kako je naveo, zbog emotivne traume. Kako navodi Dejli mejl, on je odlučio da se obrati sudu kada mu je ona rekla da ga vidi samo kao prijatelja, o da je time ona "prekršila sporazum" o poboljšanju njihovog odnosa.

Kavšigan je podnio dvije tužbe protiv Nore Tan Šu Mei pošto ga je odbila, a u tužbama je naveo da je to oštetilo njegovu "visoku reputaciju", i da je zbog svega izgubio najmanje pet poslovnih prilika.

Mei je podnijela kontratužbu u kojoj traži novac koji je potrošila, kako je rekla na obezbjeđivanje svog doma od Kavšigana i na terapije. Ona je navela da je u kući morala je da instalira senzore, "pametno zvonce" i druga digitalna pomagala da bi se od njega zaštitila, i tražila je i oko 1.000 evra za pokriće troškova opreme i buduće terapija.

Sud je ipak odbacio slučaj, saopštivši da se radi o zloupotrebi sudskog procesa i da je riječ o Kavšiganovom pokušaju da ucijeni Mei.

Kako se navodi, par se upoznao 2016. godine i postali su prijatelji, a navodno su oboje članovi rotarijanskog kluba.

Kako navodi Dejli mejl, Mei je više puta naglasila da u njemu vidi samo prijatelja, a poslije je željela da smanji komunikaciju sa njim što Kavšigan nikako nije mogao da prihvati.

Tagovi:
 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:32 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:39 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:40 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.