Enid Vong

Nakon svakog gola voljenog tima pokazivala grudi, klub je kaznio

 • Izvor: Kurir
 • 25.03.2023. 14:06

Nekada se navijanje za voljeni klub ne isplati. Neobična vijest vezana za fudbal dolazi nam iz Meksika, a glavni protagonisti su lokalna ljepotica i klub Tigres UANL.

Zanosna crnka i vrela Meksikanka Enid Vong (24) zvijezda je na društvenim mrežama.

Nju preko Instagrama prati preko 1.500.000 ljudi, a prema informacijama iz Meksika ona dnevno dobija preko 10.000 lajkova na TikToku i Instagramu.

Seksepilna djevojka ima i profil na portalu "OnlyFans" gdje dijeli nešto slobodniji sadržaj. Ko želi da je zaprati i vidi šta ona tamo radi, mora za mjesečnu pretplatu da izdvoji 10 dolara.

U prevodu, bujna Enid mjesečno zarađuje 10.000 evra i živi više nego pristojno. Putuje po svijetu, posjećuje Pariz, London, Dubai, Abu Dabi, često je u Americi, u Los Anđelesu, Majamiju, Njujorku...

Enid Vong je vatrena navijačica kluba Tigres iz predgrađa milionskog grada Monterej koje se zove Nuevo Leon, jednog od najpopularnijih u Meksiku.

Na opšte oduševljenje muškog dijela navijačke publike, Enid je odlučila da poslije svakog gola voljenog kluba, fanove počasti fotkama svojih golih grudi.

Dok su navijači bili impresionirani ovom idejom, to se nije svidjelo upravi kluba. Odlučili su se na nepopularan potez. Donijeli su odluku da Enid Vong protjeraju sa tribina stadiona, tačnije zabranili su joj ulazak na stadion "Estadio Universitario" za ovu i sljedeću sezonu.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.