Velika Britanija

Ogroman piton ušao porodici u kuću

  • Izvor: klix.ba
  • 25.08.2022.21:58

Porodica u Velikoj Britaniji imala je nepozvanog gosta u svom domu, a radi se o pitonu dugom skoro šest metara koji se spustio s krova te kroz prozor uvukao u unutrašnjost.

Komšije su posmatrale kako se zmija probija duž krova prije nego što je skliznula kroz prozor na spratu.

Dženi varvik, koja živi u ulici u blizini Sautemptona, rekla je da je vidjela zabrinute stanovnike u kući kako izbacuju albino burmanskog pitona, koji je zatim pao s visine od šest metara na automobil.

Srećom po zmiju - u daljnjem bizarnom obratu u ovoj priči - druga je komšinica pazila na zmiju u svom terariju dok se nije probudila.

Dženi je rekla da je prvi put ugledala pitona oko 5:30 ujutro.

"Vidjela sam nešto na krovu i pomislila da je sigurno plastična cijev, ali onda se njegova glava počela pomijerati", prisjetila se 62-godišnjakinja.

"Rekla sam to svom suprugu Stivenu, ali on je rekao 'ne budi smiješna'. Imam psa koji se zove Rodni i stvarno je lajao i poludio", ispričala je.

"Shvatili smo da je to definitivno zmija i da se kretala po cijelom krovu pokušavajući pronaći način da siđe", dodala je.

Nakon što je zmija pala na zemlju, stanari su pokucali u kuću komšinice koja je držala zmije, misleći da bi mogla biti njena.

Međutim, vlasnik zmije je ipak bio drugi čovjek koji se potom pojavio i odnio je natrag u svoju kuću.

Tagovi: