ATV

Хороскоп

Ово су три најмоћнија и најхаризматичнија знака Зодијака

  • Извор: Телеграф
  • 21.11.2023. 15:37

Иако сваки сунчев знак има своју снагу и моћ, постоје одређени хороскопски знаци који имају урођени магнетизам и дух, шарм и личност којој је тешко одољети. Према листи "Тајмс оф Индиа", ово су три најмоћнија знака Зодијака.

Лав

У зодијачком универзуму је неприкосновени краљ када је у питању његов утицај на окружење и људе уопште. Иако овај хороскопски знак у почетку може да изгледа као да је превише строг и арогантан, постоји разлог зашто нико никада није у стању да се одупре Лаву.

Овај знак има веома јаку власт над својом појавом и присуство веће од живота. Без обзира на то гдје иду или са ким су окружени, Лав ће се увијек појавити као харизматична и моћна особа способна да направи велику гужву и покрене лавину.

Шкорпија

Да ли сте икада срели Шкорпију која није имала тако интензиван поглед у очима и асертивну природу? Није нико. Постоји нешто у страсти и посвећености овог знака због чега је већина људи застрашена самим њиховим присуством. Шкорпије се не жале, лако могу саме да се носе са огромним задацима, без тражења ичије помоћи. Оне су више него способне да функционишу саме или у изолацији - што их чини заиста моћним лидерима. Штавише, изузетно су посвећене и ентузијасти, тако да не постоји нико ко може да их заустави кад једном упру очи у нешто.

Бик

Моћни Бик је несумњиво један од најдоминантнијих знакова Зодијака. Он зна шта жели и како да то добије - на удицу или на превару. Он је тврдоглав, одлучан и упоран, и заиста не прихвата "не" као одговор. Како имају интензивну и авантуристичку личност, немају много чега да се плаше. Они су увек у потрази за оним што желе и своје жеље остварују.

Шта је са осталим хороскопским знацима?

Астролошки знаци као што су Ован, Дјевица и Јарац имају јаке нагоне и веома су амбициозни. И прилично успјешни у погледу резултата и успјеха.

Ракови, Близанци и Рибе су одлични када је у питању руковање емоцијама, док су Стријелци и Водолије безбрижни и независни.

На крају, Ваге су одличне у успостављању праве равнотеже, било у погледу односа, професије или на други начин, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм