“Mi ljudi”

Pogledajte prazničnu dekoraciju Bijele kuće (FOTO/VIDEO)

 • Izvor: klix.ba
 • 29.11.2022.12:58

Džil Bajden predstavila je ovogodišnje praznične dekoracije Bijele kuće, koji su rezultat višemjesečnog planiranja i koordinacije između prve dame, izvršnog osoblja rezidencije i tima od više od 150 volontera.

Dekoracije 2022. godine nose naziv "We the People" i sadrže 83.615 prazničnih lampica, 77 božićnih jelki, kućicu od medenjaka itd.

U pismu dobrodošlice u vodiču kroz Bijelu kuću 2022. godine, predsjednik Džozef Bajden i prva dama poslali su simboličnu poruku.

"Za ovogodišnje praznike u Bijeloj kući, nadamo se da ćemo predstavili duh oličen u samoj ideji Amerike: 'Mi ljudi'. Tokom vaše posjete, kroz sobe prepune istorije i prazničnog dekora, u ornamentima i reflektujućim svjetlima, nadamo se da ćete se osjećati kao kod kuće i naći se u velikoj priči o Americi. Neka nam obećanje ‘We the People’ osvjetljava put naprijed u novu godinu i okupljaju nas uvijek", poručeno je.

Kako se navodi, planiranje praznika u Bijeloj kući počelo je u proljetnim mjesecima, a Bajden je odabrao temu i inspiraciju za dekoraciju do sredine godine.

Svaka soba u Bijeloj kući uređena je u ovogodišnjoj temi, za koju objašnjavaju da predstavlja ono što nas spaja tokom praznika i tokom cijele godine.


Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.