ТикТок

Послије овог видеа многи неће куповати јелку

 • Извор: Агенције
 • 06.12.2023. 19:45

Један видео с новогодишњом јелком постао је виралан на ТикТоку, али не баш из добрих разлога.

Тиктокерка Андреа подијелила је фотографије једне своје пређашње природне јелке и написала: "Подсјетник на тренутак када је наша јелка излегла милион малих пријатеља. Од сада само вјештачка стабла".

Потврђена афричка куга код још четири дивље свиње у Сокоцу

Потврђена афричка куга код још четири дивље свиње у Сокоцу

Под малим пријатељима, тиктокерка подразумијева богомољке. Видео је до сада прегледан седам милиона пута и прикупио је гомилу коментара. Многи су у коментарима подијелили сличне приче, а неки су истакли да након видеа и свих тих коментара двоуме око набавке праве новогодишње јелке ове године.

"Од свих буба које су могле да буду, мислим да је богомољка најбоља опција", "Мислим, могли су да буду пауци", "Наша посљедња права јелка имала је бебе паукове. Мачка је срушила дрво и преко 400 милиона беба паукова отишла је у 900 различитих смјерова. Скоро сам запалила кућу", "Имао сам шишмиша у јелци једне године. То је било забавно", "Ово је заправо кул", "Свјеж мирис јелке није вриједан овога", "Ови коментари ме заиста тјерају да ове године не купим праву јелку", неки су од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.