ATV

Тешки тренуци

Руски астролог предвиђа: Децембар врло тежак за два знака

  • 03.12.2023. 08:39

Стигао нам је и посљедњи мјесец у години, када сви правимо одређене ретроспективе - шта смо урадили и постигли, а шта је остало на списку недовршених обавеза.

Астролози су дали своје астропрогнозе за мјесец празника и славља, а најпознатији руски астролог Павле Глоба тврди да ће децембар бити посебно изазован за два знака. Њих чекају тешко моменти и све ствари које су одлагали да ријеше сада су стигле на разрјешење.

Близанци

Близанци су током цијеле године напорно радили, а награда за уложени труд им је стално измицала. Посљедњи мјесец у години Близанцима ће пружити прилику да убирају плодове рада и ријеше своје дугорочне професионалне планове. Ипак, руски астролог тврди да је ће за њих децембар бити изразито тежак мјесец и да се 2023. године за њих неће добро завршити на пословном пољу, пише Стори.

Водолије

Водолије је срећа пратила током цијеле године, али у децембру ће им окренути леђа. Шта год буду желели да заврше, неће успјети, а притисак због довршених пословних обавеза биће огроман. Притискаће их сви, а па астролог савјетује да све обавезе које могу одложе, јер ја ово за њих један од најнеповољнијих астролошких периода.

Ипак, догодиће им се и нешто лијепо - на самом измаку године у живот ће им ући особа која би могла значајно да утиче на све.

Пратите нас и путем Вибера