Америка у шоку

Снимак запалио јавност: Рођеном брату родила близанце

 • Извор: Агенције
 • 13.05.2024. 09:21

Након што је прича о брату и сестри који чекају близанце скандализовала Америку, иако се испоставило да се не ради о инцесту већ о сурогат мајчинству, снимак првог сусрета оца и једне од беба поново изазива бројне контроверзе и бурне реакције свјетске јавности.

Џозеф Рајан Хјуз и Нејтан Хјуз, који живе у Колвилу у Тексасу, заједно су већ 13 година, постали су родитељи након што је Џозефова сестра Бриана родила близанце - дјечака и дјевојчицу.

Како су обојица врло активна на Инстаграму, нису пропустили моменат да се пратиоцима похвале како су "постали очеви". Ипак, друга ситуација постала је вирална на друштвеним мрежама - и коментари нису баш лијепи.

Наиме, у видеу који кружи друштвеном мрежом Икс, некадашњим твитером, можемо да видимо Џозефа како лежи у болничком кревету, док му медицинско особље приноси бебу и ставља му је на груди.

Беба, све вријеме трајања снимка, није престајала да плаче и да дрхти, а многи корисници поменуте друштвене мреже одмах су га осудили и поручили му да "'беба треба да буде са мајком која га је родила", иако сурогат мајчинство функционише управо тако - жена која изнесе трудноћу, након порођаја више нема додирних тачака са бебом.

У овом случају ће то, ипак, бити мало другачије узевши у обзир да је сурогат мајка његова рођена сестра, што технички значи да је тетка бебама које је родила.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.