ATV

Астрологија "каже"

У овим хороскопским знаковима се рађају најзлобнији људи

 • Извор: Агенције
 • 20.11.2023. 16:11

Злоба је сложена и интригантна људска особина која се манифестује кроз завист, осветољубивост, манипулацију и недостатак емпатије.

Иако сви понекад показујемо злобне тенденције, астролошки стручњаци сугеришу да се особе рођене под одређеним хороскопским знаковима чешће повезују с таквим особинама.

У наставку откријте у којим хороскопским знаковима се рађају најзлобнији људи.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својим интензивним осјећајима и страствености, али управо те карактеристике доводе до злобног понашања када им се неко замјери.

Шкорпиони могу бити права злопамтила те су јако осветољубиви када се осјећају издано или повријеђено.

Јарац

Јарчеви се истичу својом амбицијом и упорношћу. Њихова усмјереност на циљеве може их учинити хладнокрвнима и прорачунатима, а у тежњи за материјалним успјехом и статусом могу се послужити и мање моралним методама.

Лав

Лавови су познати по снажној потреби за пажњом и дивљењем. Њихова жеља да стално буду у центру пажње може их довести до манипулативног и егоцентричног понашања. Ако се осјећају занемарено, Лавови могу показати злобне тенденције како би задобили пажњу или остварили своје циљеве.

Близанци

Близанци су знак познат по својој промјењивости и адаптабилности. Иако су често друштвени и комуникативни, њихова способност мијењања гледишта може их довести до манипулативног и дволичног понашања. Њихова потреба за узбуђењем и промјенама може довести до површности у односима и несвјесног поврјеђивања других.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?