Аризона

Учитељица добила отказ због провокативних фотографија на ОнлиФансу

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 16.02.2024. 17:40

Учитељица из Аризоне, раније позната као Рејчел Долезал, добила је отказ на позицији у локалном школском округу због садржаја објављеног на њеном налогу на ОнлиФансу.

Долезал, која је легално промијенила име у Нкечи Дијало 2016. године, предавала је у основној школи у Аризони од августа 2023, према извјештају Невс4 Туксон.

Отпуштена је ове недјеље након што је на њен налог на "ОнлиФанс" скренута пажња дистрикту, јер су њене објаве „супротне политици округа о коришћењу друштвених медија од стране запослених у дистрикту и нашој политици етике особља“, рекла је Џули Фарбарик, директорка алумниста у округу, пише Гардијан.

„Сазнали смо тек јуче поподне за објаве госпође Нкечи Дијало на друштвеним мрежама“, рекла је она, преноси Невс4Туцсон.

„Она више није запослена у школском округу Каталина Футилс“, навела је Фарбарик.

Платила бурек скоро 12 марака: Да ли је са кавијаром?

Платила бурек скоро 12 марака: Да ли је са кавијаром?

Дијало је најпознатија по контроверзама око њеног расног идентитета, годинама се идентификовала као црнкиња и чак је била на челу локалног огранка Националне асоцијације за унапређење обојених људи (НААЦП) прије него што су њени родитељи јавно открили да је бијела 2015.

Након контроверзе, Диало је изгубила улогу предавача афричких студија на Универзитету у Источном Вашингтону и отворила налог на ОнлиФанс 2021. године након што се мучила да нађе посао.

Објавила је 600 постова у годинама од тада и подијелила стотине видео снимака и фотографија за одрасле.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: