Tajland

Ugledali obezglavljeno tijelo na plaži i pretrnuli od straha, istina ih šokirala

  • Izvor: mondo
  • 23.08.2022.19:46

Odbačena lutka za s**s pronađena na plaži na Tajlandu izazvala je paniku među lokalnim stanovništvom jer se prvobitno mislilo da je u pitanju tijelo žene, piše "ndtv".

Spasilačke službe su brzo pojurile na plažu, ali su tamo ustanovile da je u pitanju samo lutka, što je odagnalo strahove mještana.

Lutka je primijećena na plaži Bang Saen u provinciji Čon Buri u istočnom Tajlandu 18. avgusta. Na fotografiji, objavljenoj na Facebooku, vidi se lutka kako leži na plaži sa majicom navučenom preko gornje polovine tijela.

Nakon što su otkrili 'tijelo', uznemirenimeštani pozvali su hitnu medicinsku pomoć i policiju. Prema riječima portparola policije okruga Bang Saen, spasilačke ekipe su stigle na lice mjesta nakon što su obaviještene da je "mlada gola žena u nesvijesti".

Kada je policija vidjela scenu iz daljine, izgledalo je da se zaista radi o tijelu. Međutim, stvari su postale jasnije nakon što su bolje pogledali 'tijelo'. Predmet je identifikovan kao silikonska se*sualna lutka kojoj nedostaje glava. Lutka se prodaje na internetu za 20.000 bahta (oko 550 evra), saopštila je policija.

Policija sumnja da je lutka bačena u rijeku ili kanal, a zatim je isplivala na plažu. Lutka je sada uklonjena sa plaže kako bi se spriječilo nepotrebno uznemiravanje turista, dodaje se u izvještaju policije.

Policija je dalje saopštila da je lutka zadržana u stanici spasilačke ekipe i da bi vlasnik mogao da je preuzme tamo, prenosi "Mondo.rs".

Tagovi: